Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Prognoza Meteo

Prognoza Meteo pentru 1 septembrie 2016 Prognoza Meteo pentru 1 septembrie 2016

Vremea în Vâlcea conform prognozei meteo din data de 28 noiembrie 2016.

Astăzi cerul va fi înnorat. Temperatura maximă a zilei va fi de 6 grade Celsius, iar noaptea va fi de minimum -3 grade Celsius. Şansa de precipitaţii în timpul zilei va fi de 58%, iar pe timpul nopţii va fi de 25%. Vântul va sufla ziua cu aproximativ 6 km/h N, iar noaptea cu 6 km/h NNE. Indexul UV maxim va fi de 1 (mic).

Soarele va răsări la ora 07:38 şi va apune la ora 16:43.


Vrei să ştii cum trebuie să te îmbraci înainte de a ieşi din casă, fie vară, fie iarnă? CITEŞTE rubrica „METEO în Vâlcea”! În fiecare dimineaţă, în timp ce vă beţi cafeaua, puteţi afla cele mai noi şi mai exacte informaţii despre vremea din Vâlcea, citind pe www.voceavalcii.ro. Informaţiile sunt oficiale şi provin de la Institutul Naţional de Meteorologie, special create pentru judeţul Vâlcea. Dacă vrei să fii un om informat şi să nu te prindă ploaia nepregătit citeşte „METEO în Vâlcea”, doar pe www.voceavalcii.ro.

Evaluaţi acest articol
(34 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus