Ediția tiparită a ziarului Vocea Vâlcii

Ediția tiparită a ziarului Vocea Vâlcii foto: Vocea Valcii

Ediția tiparită din 28 decembrie 2018 a ziarului Vocea Vâlcii

În fiecare zi de joi, săptămânalul VOCEA VÂLCII apare în formă tipărită, abordând subiecte dintre cele mai diverse şi interesante, de cele mai multe ori în exclusivitate.

De 20 ani, VOCEA VÂLCII este alături de comunitatea vâlceană încercând să găsească, de fiecare dată, răspuns la problemele cetăţenilor şi să satisfacă în permanenţă, valorile şi exigenţele lor.

VOCEA VÂLCII este unul dintre cele mai citite ziare locale. Citindu-l săptămânal, joia, veţi putea fi la curent cu cele mai importante ştiri locale, naţionale şi internaţionale, anchete jurnalistice, dezvăluiri.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...