Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Elevii vâlceni s-au întors cu rezultate bune de la concursul de Educaţie Rutieră

14 Iul 2013

educatie-rutieraÎn perioada 7-11 iulie a.c., la Slatina, a avut loc etapa naţională a concursului „Educaţie Rutieră - Educaţie pentru viaţă”, la care au participat echipaje din toate judeţele ţării şi municipiul Bucureşti. Fiecare judeţ a fost reprezentat de doi elevi de gimnaziu şi doi elevi de liceu, câştigători ai fazei judeţene. Probele concursului au constat în parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta, cunoaşterea regulilor de circulaţie şi identificarea abaterilor de la respectarea regulilor de circulaţie de către biciclişti. Judeţul Vâlcea a fost reprezentat de un echipaj mixt. De la gimnaziu au participat  Andrei Daniel Cruceru, clasa a VII-a şi Răducu Gabriel Cruceru, clasa a V-a, de la Şcoala Gimnaziala Nr. 10, Rm. Vâlcea, pregătiţi de profesoara Elena Trifa, iar de la liceu au participat Maria Ştefania Trifa, clasa a XI-a  şi Ştefan Eugen Veţeleanu, clasa a IX-a, de la CNI „Matei Basarab”,  ei fiind pregătiţi de profesoara Alina Nicoleta Veţeleanu.

Pe echipe, Vâlcea a obţinut un onorabil loc 5, cu un total de 12 penalizări, însă elevii vâlceni au obţinut două locuri I şi un loc II la probele individuale. Astfel, Andrei Daniel Cruceru a luat locul I la proba de parc şcoală, Maria Ştefania Trifa a obţinut locul I la proba de arbitraj, iar Ştefan Eugen Veţeleanu a luat locul II la proba de teorie.

ANTONIA RADU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella