Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Inspectorii şcolari din Vâlcea chiulesc în masă

25 Aug 2010

• Când pisica nu-i acasă…

INDOLENŢĂ. Profitând că inspectorul general Gabriela Ene se află în concediu de odihnă, angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea au plecat fiecare pe unde au putut, lăsând birourile goale şi oamenii aşteptându-i ore-n şir pe holuri.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea este una din multele instituţii publice din Vâlcea unde angajaţii „freacă menta” cu graţie, fără ca cineva să ia vreo măsură împotriva lor. Puşi în funcţii pe criterii politice, inspectorii şcolari vâlceni nu-şi dau prea mare silinţa atunci când se duc la serviciu, ei plecând din timpul programului după cum le dictează conştiinţa (n.r. - aia pe care nu o au), ştiind bine că nu-şi vor pierde locul de muncă atâta timp cât „prestează” la partid. Nu mai departe de zilele trecute, profitând de faptul că inspectorul general al ISJ Vâlcea, Gabriela Ene, este, pentru o săptămână, în concediu de odihnă, angajaţii instituţiei au plecat fiecare pe unde au putut. Birourile erau majoritatea goale, numai holurile erau pline de cadrele didactice care veniseră să îşi rezolve problemele acolo. Din păcate pentru aceştia din urmă, au fost nevoiţi să aştepte ore-n şir până ca cineva să-i bage în seamă. Nici măcar un adjunct nu a fost de găsit, lăsând, probabil, Inspectoratul să fie condus de femeia de serviciu. În ceea ce priveşte relaţia cu publicul, nu putem să nu amintim că de când inspectorul Ana – Maria Floroiu ocupă şi funcţia de purtător de cuvânt informaţiile ajung extrem de greu la presă sau deloc.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella