Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

"Băiatul deștept" Marian Diaconescu se visează director la Hidroelectrica

03 Iul 2013

marian-diaconescu---director-Hidroelectrica-(4)-copyDORINȚĂ. După ce a plecat de la Hidroelectrica cu un șut în fund, fiind disponibilizat de Remus Borza în urmă cu o lună de zile, Marian Diaconescu trage speranță că el va fi "uns" director peste sucursala Vâlcea a Hidroelectrica. Diaconescu a simțit că acum este momentul propice pentru presiuni pentru că odată cu ieșirea din insolvență a Hidroelectrica, se va efectua și selectarea managerilor de la nivel național, dar și județean.

Managerii din Hidroelectrica vor fi selectați de firme străine de consultanță și recrutare de personal, cu care Hidroelectrica a semnat deja contracte. La nivel național, recrutarea va fi făcută de firma Egon Zehnder, iar la nivel local, în județe, Peterson&Partners. Fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, a declarat că nu a dorit să numească el directorii, ca mai apoi, peste ceva timp, aceștia să fie schimbați. "După ieșirea din insolvență, este posibil ca acționarii Hidroelectrica SA să nu fie mulțumiți de deciziile mele în această privință și să-i schimbe. Numirile se vor face tot în baza acestei selecții de dosare și C.V. – uri pe care am pregătit-o noi și firmele de recrutare, dar de către acționarii Hidroelectrica. Probabil că  în cel mult o lună de zile vom știi cine conduce Hidroelectrica", a declarat Remus Borza.

Actualul director al Hidroelectrica Vâlcea, Daniel Băviță, este agreat în mediile hidro și va rămâne în scaunul de director, deși multora le stă în gât. Unul care suspină după acest scaun este nimeni altul decât Marian Diaconescu, care și-a alertat deja susținătorii din umbră și încearcă să tragă sfori. Acesta speră să se întoarcă director și mizează pe sprijinului lui Dan Ioan Popescu, care deși a dispărut de mulți ani din zona politică, este foarte tare în sistemul hidro, fiind considerat unul dintre "băieții deștepți" din energie.

MAGDA POPESCU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella