Firma Europan Prod, executată silit de Finanțele Publice

21 Apr 2013

Skoda_Octavia_TourAbonată într-o perioadă la fondurile Consiliului Județean Vâlcea, firma Europan Prod SA, patronată de Ion Molete, a ajuns să fie executată silit de Finanțele Publice.  Astfel că, în data de 9 mai 2013, vor fi scoase la vânzare mai multe bunuri mobile sechestrate de la Europan Prod SA, pentru că această societate nu și-a plătit dările la stat. Așadar, vor fi scoase la licitație următoarele bunuri: încărcător frontal Stalowa L34, în valoare de 53.438 lei; IFRON 204 D-S -  2.430 lei; autoturism marca Skoda, tip  Octavia Tour 1,9 TDI - 29.976 lei; autoturism marca Skoda, tip  Octavia Tour 1,9 TDI - 37.531 lei; autoturism marca Skoda, tip  Fabia plus 1,2 HTP - 22.501 lei; autoturism marca Skoda, tip Superb - 24.748 lei.

Dacă dai o scurtă căutare pe Google, poți afla cu ușurință că Ion Molete, patronul firmei Europan Prod SA, are o reputație de "țepuitor șef". Conform colegilor noștri din presa centrală, administratorul este cercetat penal de polițiștii de la Transporturi Feroviare – Regionala Craiova pentru o "țeapă" de 1,5 milioane de lei. Ion Molete ar fi încărcat devizele lucrării pe care o avea de executat cu materiale care nu au ajuns în teren, alături de el, în dosar fiind cercetat și dirigintele de șantier.

Mai mult, Molete și-ar fi înșelat și partenerii de afaceri. Un caz concret este în județul Argeș, acolo unde, alături de patroana unei firme de proiectare, Ion Molete a câștigat un proiect de 2,5 milioane de euro, el ulterior însușindu-și toți banii și lăsând-o cu ochii în soare pe partenera sa. Evident, afacerea a luat deja urma Parchetului, patronul de la Europan Prod fiind cercetat și în acest caz.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...