Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Firma Europan Prod, executată silit de Finanțele Publice

21 Apr 2013

Skoda_Octavia_TourAbonată într-o perioadă la fondurile Consiliului Județean Vâlcea, firma Europan Prod SA, patronată de Ion Molete, a ajuns să fie executată silit de Finanțele Publice.  Astfel că, în data de 9 mai 2013, vor fi scoase la vânzare mai multe bunuri mobile sechestrate de la Europan Prod SA, pentru că această societate nu și-a plătit dările la stat. Așadar, vor fi scoase la licitație următoarele bunuri: încărcător frontal Stalowa L34, în valoare de 53.438 lei; IFRON 204 D-S -  2.430 lei; autoturism marca Skoda, tip  Octavia Tour 1,9 TDI - 29.976 lei; autoturism marca Skoda, tip  Octavia Tour 1,9 TDI - 37.531 lei; autoturism marca Skoda, tip  Fabia plus 1,2 HTP - 22.501 lei; autoturism marca Skoda, tip Superb - 24.748 lei.

Dacă dai o scurtă căutare pe Google, poți afla cu ușurință că Ion Molete, patronul firmei Europan Prod SA, are o reputație de "țepuitor șef". Conform colegilor noștri din presa centrală, administratorul este cercetat penal de polițiștii de la Transporturi Feroviare – Regionala Craiova pentru o "țeapă" de 1,5 milioane de lei. Ion Molete ar fi încărcat devizele lucrării pe care o avea de executat cu materiale care nu au ajuns în teren, alături de el, în dosar fiind cercetat și dirigintele de șantier.

Mai mult, Molete și-ar fi înșelat și partenerii de afaceri. Un caz concret este în județul Argeș, acolo unde, alături de patroana unei firme de proiectare, Ion Molete a câștigat un proiect de 2,5 milioane de euro, el ulterior însușindu-și toți banii și lăsând-o cu ochii în soare pe partenera sa. Evident, afacerea a luat deja urma Parchetului, patronul de la Europan Prod fiind cercetat și în acest caz.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella