Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Ministrul Vosganian decide până miercuri soarta combinatului Oltchim

21 Ian 2013

printre soluțiile luate în calcul se numără continuarea activității în formula actuală, reorganizarea, privatizarea și lichidarea voluntară.

Așteptare tensionată la combinatul Oltchim Rm. Vâlcea, pentru că angajații încă nu au primit nicio veste de la Guvernul României privind soarta companiei. Tocmai de aceea, salariații au înghețat orice formă de protest și așteaptă cu sufletul la gură o decizie finală. Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a anunțat zilele trecute că urmează să aleagă o soluție pentru rezolvarea problemelor combinatului. Decizia se pare că va fi luată până cel târziu miercuri, 23 ianuarie, iar printre soluțiile luate în calcul se numără continuarea activității în formula actuală, reorganizarea, privatizarea și lichidarea voluntară. Ministrul Economiei susține că a cerut un răgaz Guvernului pentru a avea timpul necesar de a discuta cu reprezentanții combinatului vâlcean, cu băncile creditoare, cu sindicatele și cu alți specialiști. "Până miercurea viitoare trebuie să aleg o soluție pentru Oltchim, pe care să o prezint Guvernului, care trebuie să ia decizia finală. În ultima ședință a Guvernului, am prezentat o notă privind starea actuală a combinatului. Nu există o decizie privind insolvența în vederea reorganizării. Este doar o variantă. De aceea, am folosit doar termenul de reorganizare când am vorbit despre scenariile pentru Oltchim. Există mai multe modalități de restructurare a unei companii. De aceea, vreau să analizez cu atenție scenariile pentru Oltchim" – a declarat ministrul Varujan Vosganian.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella