Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


40 de milioane de euro pentru salvarea Oltchimului din partea unei firme din Austria

11 Iul 2012

AJUTOR. Această garanție performanță îi dă posibilitatea Oltchimul să atingă procentul de 65% din capacitatea de producție.

Combinatul chimic Oltchim Rm. Vâlcea va beneficia de un credit de 40 de milioane de euro, dar nu prin împrumut bancar, ci prin creditare oferită de o firmă din Austria. Pentru realizarea acestui lucru, statul român va acorda o garanție de performanță, ceea ce asigură în continuare funcționarea combinatului. În schimb, combinatul Oltchim este obligat să predea companiei austriece producția pe care o realizează, livrată eșalonat, în contul banilor acordați. Această soluție a fost propusă de conducerea Consiliului Județean Vâlcea, care a primit acceptul Ministerului Economiei, iar ministrul de Finanțe urmează să-și dea și el acceptul. Trebuie menționat că această garanție performanță îi dă posibilitatea Oltchimul să atingă procentul de 65% din capacitatea de producție.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella