Oltchim continuă procesul de integrare

11 Mai 2011

Oltchim a achiziționat instalația de Oxigen-Azot de pe platforma petrochimică de la Arpechim Pitești

Oltchim SA a finalizat în data de 09.05.2011 negocierile cu reprezentanții OMV Petrom pentru achiziția activelor aferente Instalației de oxigen-azot de pe platforma petrochimică Arpechim Pitești. Instalația asigură necesarul de azot, oxigen și aer comprimat pentru petrochimie, iar achiziționarea ei va asigura independența furnizării de utilități în cadrul Diviziei Petrochimice Bradu.

În urma semnării contractului de vânzare-cumpărare, Oltchim a achiziționat Instalația de producție oxigen-azot și terenul aferent acesteia, valoarea tranzacției ridicându-se la 1,6 milioane lei. Tranzacția încheiată vizează transferul instalației de oxigen-azot cu 3 linii de fabricație LINDE pe o suprafață construită de  aproximativ 5.000 mp și a terenului intravilan în suprafață totală de 21.000 mp.

"Achiziția instalației de oxigen-azot face parte din procesul de integrare a Oltchim cu petrochimia de pe platforma de la Pitești. Instalația va asigura independența furnizării de utilități în cadrul Diviziei Petrochimice Oltchim în condiții de preț mai avantajoase care vor duce la optimizarea costurilor de producție", a declarat Constantin Roibu, directorul general al Oltchim.

Biroul de presă Oltchim SA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...