Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Oltchim continuă procesul de integrare

11 Mai 2011

Oltchim a achiziționat instalația de Oxigen-Azot de pe platforma petrochimică de la Arpechim Pitești

Oltchim SA a finalizat în data de 09.05.2011 negocierile cu reprezentanții OMV Petrom pentru achiziția activelor aferente Instalației de oxigen-azot de pe platforma petrochimică Arpechim Pitești. Instalația asigură necesarul de azot, oxigen și aer comprimat pentru petrochimie, iar achiziționarea ei va asigura independența furnizării de utilități în cadrul Diviziei Petrochimice Bradu.

În urma semnării contractului de vânzare-cumpărare, Oltchim a achiziționat Instalația de producție oxigen-azot și terenul aferent acesteia, valoarea tranzacției ridicându-se la 1,6 milioane lei. Tranzacția încheiată vizează transferul instalației de oxigen-azot cu 3 linii de fabricație LINDE pe o suprafață construită de  aproximativ 5.000 mp și a terenului intravilan în suprafață totală de 21.000 mp.

"Achiziția instalației de oxigen-azot face parte din procesul de integrare a Oltchim cu petrochimia de pe platforma de la Pitești. Instalația va asigura independența furnizării de utilități în cadrul Diviziei Petrochimice Oltchim în condiții de preț mai avantajoase care vor duce la optimizarea costurilor de producție", a declarat Constantin Roibu, directorul general al Oltchim.

Biroul de presă Oltchim SA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella