Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?"

COMUNICAT de presă

27 Apr 2011

Suntem încântați să anunțăm că societatea comercială DIANA SRL împlinește 20 de ani de la data înscrierii sale oficiale: 30 aprilie 1991. În această perioadă, grupul de firme a dezvoltat activități în comerț -  administrând acum peste 25 de magazine proprii, și în industria alimentară - prin fabrica de produse și preparate din carne situată în Râmnicu Vâlcea, abator și fermă zootehnică. DIANA srl este membru al Asociației Române a Cărnii din anul 1997. Activitatea economică a companiei a fost apreciată prin numeroasele trofee acordate anual de Camerele de Comerț și Industrie a României și a județului Vâlcea. Certificările de calitate și având ca obiectiv funcționarea și managementul confirmă nivelul de modernitate și de responsabilitate al companiei. DIANA srl s-a implicat de-a lungul timpului în susținerea acțiunilor culturale, sportive și de binefacere organizate, în principal, în județul Vâlcea. Evoluția companiei noastre s-a bazat pe contribuția profesională a angajaților grupului de firme DIANA, pe bunele relații de afaceri dezvoltate cu clienții și cu furnizorii, pe colaborarea permanentă cu instituțiile publice locale și naționale și cu instituțiile specializate în comunicarea publică. Tuturor acestora le transmitem, la ceas aniversar, întreaga noastră gratitudine, Dumitru CRĂCIUNESCU, fondator DIANA srl

(0 voturi)