Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Adevărul gol-goluț!

09 Mar 2011

Drept la replică SC  APD PROPERTY  INC  SRL Către, Redacția  ziarului Vocea Vâlcii Referitor  articolul  "Cartierul drăgășenean Zlătărei, la mila cercului de interese al Primarului Nedelcu", postat de editor în 27.02.2011, semnat Vlad Soare. Vă rugăm să publicați următorul drept la replică: SC APD PROPERTY INC SRL  București  nu are relații contractuale cu Primăria Drăgășani. Nu am executat nici o lucrare (construcție sau servicii de consultanță) pentru cartierul Zlătărei. Ați preluat afirmațiile consilierului local Alin Pavelescu referitor la firma noastră privind datoriile fără să le verificați, cu toate că bilanțul firmei este public. Corect ar fi fost să verificați datele și ați fi constatat că societatea noastră nu are datorii la bugetul de stat și nici către alte societăți, dimpotrivă, avem creanțe de încasat de aproximativ 26.000.000 lei (260 de miliarde lei vechi). Referitor la concluzia semnatarului articolului privind seriozitatea patronilor noștri, ne rezervăm dreptul de a vă acționa în judecată pentru recuperarea prejudiciilor. Avram Lucian -  Administrator NOTA BENE

Pentru a dovedi că noi verificăm întotdeauna informațiile, redăm în facsimil datele despre societatea APD PROPERTY  INC, publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor, care atestă că la data de 31 decembrie 2009, societatea înregistra datorii de 1.323.529 lei (13,23 miliarde lei vechi). Așa cum ați știut să amintiți creanțele, dacă ați fi fost corect până la capăt ar fi trebuit să amintiți și de sumele datorate.

Colegiul de redacție

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella