A început procesul lui Frâncu. Noi poze cu primarul liberal din instanţă

18 Iun 2013

poza

UPDATE 15.30 Procesul pe fond s-a terminat, dându-se un nou termen pentru data de 30 iulie. În scurt timp, începe cel de-al doilea proces al lui Emilian Frâncu privind punerea sa în libertate. El va afla dacă îşi va petrece noaptea în penitenciar sau în casa sa, alături de familie.  Trebuie să menţionăm că avocaţii aleşi au depus în instanţă o cerere de eliberare condiţionată, care va fi luată în discuţie.

Frâncu a făcut corectura declaraţiei sale de inculpat

La finalul primului proces, Frâncu a cerut să-şi  citească declaraţia de inculpat, solicitându-i judecătoarei să-i dea voie să vadă dacă s-a înserat corect depoziţia sa şi să facă corectura. Magistratul, cu o înţelegere deosebită, fapt ce nu s-a întâmplat niciodată în sala de judecată, i-a admis cererea şi i-a dat voie să lectureze documentul. Timp de 25 de minute, Emilian Frâncu a citit "pas cu pas" cele trei coli A4, faţă - verso, şi după ce şi-a încheiat acţiunea a predat foile la grefier. Menţionăm că, în intervalul celor 25 de minute, preşedinta completului de judecată a părăsit sala, întorcându-se apoi cu o ceaşcă de cafea. Petrecuse, non-stop, 5 ore pe scaunul presedintelui de şedinţă

UPDATE 14.00: S-a reluat procesul primarului Frâncu, iar în acest moment se transcrie declaraţia dată de acesta. După aceea, Emilian Frâncu îşi va continua pledoaria. În depoziţia dată iniţial, primarul suspendat al Râmnicului i-a luat apărarea Aurei Constantinov, scoţând-o total din problemă. În faţa judecătorilor, a spus că directoarea de la Vâlcea 1 nu a ştiut absolut nimic despre discuţia lui cu arhitectul denunţător.

Trebuie să menţionăm că, la acest termen, se va judeca şi măsura arestării preventive, urmând să vedem dacă Emilian Frâncu va fi pus în libertate sau nu.

UPDATE 13.10: Procesul primarului suspendat al Râmnicului, Emilian Frâncu, s-a suspendat pentru o jumătate de oră. Vom reveni cu amănunte!

Cel de-al doilea termen al procesului de corupţie al primarului suspendat Emilian Frâncu a început în forţă la ora 11.30 la Tribunal Bucureşti, sala 139. Emilian Frâncu a fost adus în sală încătuşat, însă acesta este sigur pe el, dictând chiar depoziţia sa grefierului. Depoziţia dată este un semn clar că nu acceptă nicio înţelegere pentru reducerea pedepsei. Amănunte în exclusivitate primim de la corespondentul nostru din sala de judecată în timp real.

Numai pe www.voceavalcii.ro veţi afla dacă primarul Emilian Frâncu va fi eliberat sau nu astăzi.

poza-3

poza-2pozaa-5

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...