Clubul Ru Apolo, etalonul graţiei şi eleganţei

12 Iun 2013

serbare-ru-apollo-(3)Părinţi, bunici sau doar împătimiţi ai dansului au asistat la un spectacol de excepţie organizat de Clubul Ru Apolo şi dansatori de la Palatul Copiilor din Rm. Vâlcea, îndrumaţi de o echipă profesionistă formată din Mihaela Runceanu şi cei doi fii ai săi, Alexandru şi Bogdan. A fost o seară extraordinară, în care spectatorii au descoperit copiii talentaţi, minunaţi şi care au muncit enorm pentru showul din seara zilei de marţi, 11 iunie a.c.

Micii dansatori şi-au etalat talentul şi graţia în faţa unui public numeros, care abia a încăput în sala Teatrului Anton Pann. Unii dintre ei, aflaţi pentru prima dată pe scenă, s-au dovedit extrem de curajoşi şi au dansat dezinvolt în faţa publicului. Seara a debutat în forţă cu un moment de super jump, prezentat de Oana şi Elena. Cei care vor să slăbească ar trebui să încerce acest sport, paşii sunt aceiaşi ca şi în aerobicul clasic, însă trambulina face ca totul să fie mai distractiv, iar sărind se antrenează toate părţile corpului.

serbare-ru-apollo-(4)-copyAu urmat micii dansatori de 3, 4 şi 5 ani, care au dansat Samba Florilor, îndrumaţi fiind de titrata profesoară Mihaela Runceanu. Mai apoi, pe scenă şi-au făcut apariţia de la amatori la adevăraţi profesionişti în tainele dansului, câştigători ai importante competiţii naţionale şi internaţionale, care au încântat audienţa. Timp de 3 ore, s-a dansat vals vienez, cha-cha, latino, vals lent, tango, slow fox şi quikstep, pe diferite grupe de vârstă şi nivel de performanţă. Au mai fost şi câteva momente de dans regizate, dar şi o horă stilizată, dansatorii fiind de la Palatul Copiilor. Seara s-a încheiat cu două momente de Gangam Style şi Zumba.

MAGDA POPESCU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...