Trăistaru, director plin, Almariei, adjunct

piete-prest---almarieiDEMISIE. Viceprimarul cu atribuţii de primar, Ion Gigi Matei, a gestionat cu tact situaţia conflictuală de la Pieţe Prest, reuşind astfel să detensioneze relaţiile dintre membrii conducerii societăţii. Demisia directorului Almariei i-a pus în dificultate pe membrii Consiliului de Administraţie, care s-a întrunit joia trecută la sediul SC Pieţe Prest SA. Acesta a motivat că nu doreşte să mai lucreze în echipă cu directorul eonomic şi că dacă acesta nu pleacă, va demisiona el. Ceea ce s-a şi întâmplat!

Societatea Pieţe Prest se află în subordinea Primăriei, sub directa răspundere a lui Ion Gigi Matei. Acesta a reuşit să aplaneze conflictul, prin găsirea unei soluţii de compromis în aşa fel încât cei doi directori să nu mai aibă îndeletniciri comune: „Şi-a dat demisia din cauza unor probleme personale şi medicale, din câte mi-a relatat. Oricum, se crease o stare de conflict în societate şi erau destui angajaţi nemulţumiţi. Marius Almariei era mult prea suspicios, lua actele acasă şi le arăta unui unchi de-al său care a lucrat la Curtea de Conturi, iar acest lucru nu era în regulă. Sigur, trebuie să spun că se descurca foarte bine în fruntea societăţii şi a făcut foarte multe lucruri bune. Tocmai de aceea, am găsit o soluţie de compromis, pe care a şi acceptat-o. El va rămâne ca director adjunct în societate şi se va ocupa în continuare de ceea ce a făcut el mai bine şi mă refer aici la spaţiile verzi şi la alte proiecte. Trăistaru va prelua postul de director plin şi cred că totul va fi în regulă, pentru că acesta are experienţă şi un altfel de temperament. În rest, colectivul rămâne acelaşi” – a susţinut Ion Gigi Matei.

„Rămân să fac ceea ce ştiu mai bine” – Marius Almariei

Marius Almariei susţine că preferă să rămână la Pieţe Prest şi agreează soluţia de compromis găsită de Ion Gigi Matei. „De mai mult timp, există tensiuni între mine şi directorul economic, Gheorghe Salomia. Cunoaşteţi politica mea de a nu lucra cu terţi. De curând, am descoperit câteva contracte, de sume mici, e adevărat, care erau semnate doar de directorul economic. Aşa că am câteva suspiciuni în ceea ce-l priveşte. Mi-am data demisia joi, în şedinţa Consiliului de Administraţie, dar mă gândesc să accept decizia domnului Matei de a prelua funcţia de director adjunct şi de a coordona activitatea de spaţii verzi şi ceea ce făcea până acum. Nu vreau să mai am de-a face cu contracte şi achiziţii” – ne-a declarat Marius Almariei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...