Trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist de la Rutieră

07 Apr 2013

mita-politist-2INFRACŢIUNE. Cosmin Ion Ciulică a fost prins beat criţă la volan şi cu permisul suspendat, el încercând să scape de un dosar penal mituind un poliţist. Ofiţerii anticorupţie i-au făcut însă flagrant şi l-au reţinut. Zilele trecute, tânărul Ciulică a fost trimis în judecată pentru dare de mită.

La începutul lunii martie a acestui an, un tânăr de 30 de ani a fost arestat pe loc de poliţiştii anti-corupţie din Vâlcea după ce a încercat să mituiască un agent rutier. Cunoscut ca hacker în oraş, Cosmin Ion Ciulică a fost prins beat criţă la volan şi cu permisul suspendat. Pentru a scăpa de pedeapsă, el a încercat să-l mituiască pe poliţistul rutier ce l-a oprit în trafic. Numai că, agentul de poliţie i-a anunţat imediat pe ofiţerii anticorupţie, care au făcut flagrantul şi l-au ridicat pe şoferul penal. Atunci, magistraţii Tribunalului Vâlcea au decis să-l trimită după gratii pe Ciulică, însă judecătorii Curţii de Apel Piteşti nu au fost de acord cu acest lucru şi au revocat decizia, hotărând doar ca tânărului să-i fie interzisă părăsirea localităţii pentru 30 de zile.

Acum însă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Cosmin Ion Ciulică pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. „Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, la data de 28.02.2013, inculpatul fiind depistat în timp ce conducea un autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu permisul suspendat pentru a nu i se întocmi un nou dosar penal care să îi agraveze situaţia, a fost surprins în flagrant în timp ce oferea agenţilor de poliţie care constatau faptele suma de 1.000 de euro, sumă pe care a şi remis-o efectiv în  biroul lucrătorilor de poliţie” – se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Vâlcea.

ANTONIA RADU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...