Emilian Frâncu rămâne în arest preventiv

02 Mai 2013

francu-114

UPDATE: La afirmaţia liberalului Victor Stănculescu, prezent în sala Tribunalului Bucuresti, fostul primar  Romeo Rădulescu infirmă declaraţia acestuia, menţionând că n-a făcut nicio plată către denunţătorul lui Frâncu

Fostul primar al Râmnicului, Romeo Rădulescu, ne-a declarat că întreaga operaţiune de "plata şi răsplata nemuncii", înţelegerea pentru plata mitei de 20.000 de euro, poartă marca „Frâncu”, concursul de soluţii pentru reamenajarea zonei centrale fiind început şi finalizat în administraţia acestuia: „N-am nicio legătură cu această chestiune. Mai mult, nici nu-i cunosc pe arhitecţi. Concursul de soluţii s-a finalizat după ce Emilian Frâncu a câştigat alegerile. Contractul a fost încheiat la începutul acestui an tot de primarul Frâncu. Ideea este că eu n-am făcut nicio plată, iar această afacere este 100% marca Frâncu„.

UPDATE 15.30: Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti s-au pronunţat, decizând să menţină măsura arestării preventive pentru 29 de zile. Judecătorii i-au  respins, astfel, recursul  în dosarul în care edilul Râmnicului este cercetat pentru luare de mită. Decizia instanţei este definitivă.

Procesul s-a încheiat: Emilian Frâncu aşteaptă pronunţarea judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti

UPDATE 11.30: Recursul primarului Frâncu s-a încheiat, completul de judecată al Curţii de Apel Bucureşti a rămas în pronunţare. Alături de Emilian Frâncu, în sală, a fost şi avocatul liberal Victor Stănculescu, care ne-a declarat că, după părerea sa, va fi extrem de greu ca primarul Râmnicului să fie eliberat şi să-şi petreacă Sfintele Sărbători Pascale în sânul familiei. În principiu, ne-a mărturisit Victor Stănculescu, avocaţii lui Emilian Frâncu au contestat procesul verbal de flagrant al procurorilor DNA. "Tot procesul a constat, în mare parte, pe pledoariile avocaţilor lui Emilian Frâncu, ei contestând procesul-verbal de flagrant al DNA. De asemenea, s-a mai adus în vedere că acel contract cu arhitecţii a fost încheiat pe vremea fostului primar Romeo Rădulescu şi că prima tranşă de bani a fost dată chiar de acesta, iar a doua tranşă de bani a fost dată de primarul Frâncu în urmă cu două săptămâni. Însă, părerea mea ca avocat este că va fi greu să îl elibereze azi. Vom vedea... " - ne-a declarat liberalul Victor Stănculescu, prezent la procesul primarului Emilian Frâncu.

Se aşteaptă ca instanţa de judecată să se pronunţe în jurul orei 16.00.Staţi pe www.voceavalcii.ro pentru a afla dacă Emilian Frâncu este eliberat sau nu.

Vom reveni cu amănunte!  

CLAUDIA STANCIU

**********************************************************************

Azi, 2 mai, la Curtea de Apel Bucureşti, va avea loc recursul primarului Râmnicului, Emilian Frâncu, în dosarul în care acesta este acuzat de fapte de corupţie. După cum bine se ştie, edilul Emilian Frâncu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, la propunerea DNA, pe numele său fiind începută urmărirea penală pentru luare de mită. Staţi pe www.voceavalcii.ro pentru a citi mai multe detalii despre procesul de la Curtea de Apel Bucureşti şi veţi afla dacă azi, 2 mai, primarul Frâncu va ieşi din arest sau dacă magistraţii Bucureşteni îi vor menţine măsura arestării preventive.

Procesul s-a încheiat: Emilian Frâncu aşteaptă pronunţarea judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...