Marius Dascălu dă tare din coate să ajungă şeful Poliţiei Vâlcea

21 Mar 2013

dascalu_politie1• În desele sale întâlniri de taină cu liderul PSD Vâlcea, Dascălu ar fi cerut „ajutorul” politic al acestuia, promiţând în schimb „supunere” şi „devotament”.

Pare-se că Vâlcea a scăpat de revenirea chestorului Ion Stoica în fruntea Poliţiei Vâlcea, acestuia eliberându-i-se postul mult dorit de la IPJ Argeş. Însă problema rămâne, cine îi va lua acum locul chestorului Muntean? Asta pentru că, după cum bine se ştie, acesta este la Vâlcea doar în trecere, până i se găseşte un post mai bun, demn de rangul său de chestor. Variante nu sunt foarte multe, pentru că nu sunt mulţi candidaţi agreaţi politic. Un nume însă tot răsună pe buzele mai marilor lideri politici la putere, fiind vorba de actualul adjunct Marius Dascălu. Ce-i drept, din câte se pare, acesta are susţinere doar din partea pesedistului Ion Cîlea, din biroul căruia, în ultima perioadă, a fost văzut des ieşind. În desele sale întâlniri de taină cu liderul PSD Vâlcea, Dascălu ar fi cerut „ajutorul” politic al acestuia, promiţând în schimb „supunere” şi „devotament”. Dascălu, spun gurile rele, „dă din coate” şi la Bucureşti, marea sa dorinţă, neîndeplinită până acum, fiind să acceadă la postul de inspector – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Poziţia celuilalt lider al USL Vâlcea nu se ştie încă, însă după cum se poate vedea cu ochiul liber, viziunile lui Ion Cîlea şi Cristian Buican nu coincid niciodată. Tocmai de aceea, este foarte probabil ca preşedintele PNL să aibă o altă propunere, iar Dascălu să rămână, în final, cu buza umflată.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...