Chestorul Muntean mai stă încă trei luni în fruntea Poliţiei Vâlcea

18 Mar 2013

chestor-ioan-lucian-muntean-(8)-copyINSTABILITATE. Deşi îşi doreşte să plece cât mai repede din judeţul Vâlcea, chestorul Ioan Lucian Muntean nu îşi găseşte „adăpost” în altă parte. Astfel că, în aşteptarea alegerii unui şef stabil al Poliţiei Vâlcea, Muntean a mai primit încă trei luni de prelungire a împuternicirii ce-l ţine la conducerea IPJ.   

Întreaga suflare poliţienească din judeţul nostru aşteaptă cu nerăbdare numirea unui inspector-şef la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, un conducător care să nu stea zilnic cu bagajele făcute la uşă. Numai că, deocamdată aşteaptă degeaba. Asta pentru că, „vremelnicul” Ioan Lucian Muntean a primit, pentru a doua sau a treia oară, prelungire la împuternicirea de ocupare a postului de şef al Poliţiei Vâlcea. Acesta se pare că vrea cu ardoare să plece din judeţul nostru, dar nimeni nu-l ajută în acest sens pentru că se întârzie, nejustificat, numirea unui vâlcean get-beget în fruntea IPJ Vâlcea.

Aşa cum spuneam, la începutul acestei luni, chestorul Muntean a primit o prelungire a împuternicirii pentru încă trei luni la IPJ Vâlcea. Această situaţie se regăseşte însă în toată ţara, doar în 10 judeţe scoţându-se postul de inspector – şef la concurs. La noi se pare că există totuşi o problemă, aceea că fostul şef, chestorul Ion Stoica, vrea să-şi păstreze un loc călduţ la Vâlcea, în cazul în care „zboară” din funcţia de secretar de stat în MAI. Rămâne însă de văzut dacă acesta va reveni la Vâlcea, dacă Ioan Lucian Muntean va mai sta trei luni sau vor avea şi vâlcenii stabilitate în fruntea IPJ.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...