Elena Udrea a dansat la nunta lui Cosmin Constantinescu

Fostul viceprimar Cosmin Constantinescu a pus capăt burlăciei şi şi-a dus iubita la oficiul de stare civilă, dar şi în faţa altarului, pentru a-i jura iubire veşnică. Cosmin Constantinescu, în vârstă de 34 de ani, şi-a unit destinul cu cel al Dianei Groza, o frumoasă roşcată de 27 de ani, care administrează o afacere profitabilă în domeniul privat, cei doi formând un cuplu de mai mult timp. Naşii perechii sunt Romeo Rădulescu şi soţia sa. Petrecerea a avut loc într-un restaurant de vis, la OK BallRoom, cunoscut şi ca restaurantul dintre meri, locaţia fiind amplasată lângă fosta vilă a lui Ceauşescu de la Bujoreni.  

Cei 400 de nuntaşi au chefuit până la ziuă, muzica fiind asigurată de Petre Geambaşu Band. Petre Geambaşu Band este preferata evenimentelor şi petrecerilor high-life, având în componenţă toate ingredientele pentru un spectacol complet: artişti cu voci extraordinare, orchestră, echipă tehnică, sonorizare, lumini, dansatori profesionişti, DJ şi MC. Într-adevăr cei de la Petre Geambaşu Band au creat o atmosferă specială, Doina Spătaru şi Anca Ţurcaşiu încântând cu vocile lor audienţa. Cosmin şi proaspăta lui soţie şi-au răsfăţat invitaţii, aceştia servind un meniu rafinat cu fructe de mare, somon, sărmăluţe în foi de viţă, friptură cu sos alb şi bineînţeles fructe şi dulciuri la discreţie.

După miezul nopţii, şi-a făcut apariţia şi Elena Udrea, invitată de naşul Romeo Rădulescu, într-o superbă rochie neagră cu spatele gol, creată special pentru ea de un designer cunoscut. Elegantă, discretă şi comunicativă, Elena Udrea a stat de vorbă cu toţi cei care au dorit acest lucru, dar a şi dansat pe  rând, cu Romeo Rădulescu, Cosmin Constantinescu, Samoil Vîlcu, Romulus Bulacu, Mircia Gutău şi Ştefan Prală.

Înainte de sosirea Elenei Udrea, se făceau supoziţii la ce masă va sta frumoasa blondă, pentru că astfel îşi va arăta susţinerea pentru şefia organizaţiei judeţene. Ori la masa mirilor şi a naşilor, susţinându-l astfel pe Romeo Rădulescu sau la masa lui Romulus Bulacu. Într-adevăr, Elena Udrea a stat la masă cu Romulus Bulacu, numai pentru că la aceeaşi masă stătea şi Ana Maria Pătru, preşedinta Autorităţii Electorale permanente, îmbrăcată din cap până-n picioare în creaţiile celei mai noi colecţii de la Valentino, Red Valentino, de care Elena Udrea este foarte apropiată. Au existat şi discuţii despre politică, însă distracţia a fost pe primul plan. Petrecerea s-a prelungit până-n zori, fiind o nuntă mare, frumoasă, cu muzică de calitate şi invitaţi de soi.

MAGDA POPESCU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...