Ilie Amuzan este noul director al Gărzii de Mediu Vâlcea

28 Feb 2013

NUMIRE. Ilie Amuzan a promovat cu brio examenul pentru ocuparea funcţiei de comisar şef al Gărzii de Mediu Vâlcea, urmând ca în maximum 5 zile acesta să fie numit în funcţie. Deja, rezultatul examenului a fost afişat la sediul central al Gărzii de Mediu, Ilie Amuzan obţinând punctajul maxim de 100 puncte la proba interviu şi peste 71,5 puncte la cea scrisă. Media generală a fost de 84,5 puncte, ceea ce l-a clasat pe  locul doi în ţară.

Acesta îl va înlocui pe Tiberiu Berbece, care, am aflat pe surse, are recomandare din partea preşedintelui PSD Vâlcea, Ion Cîlea, pentru funcţia de director la Vama Vâlcea. La concurs s-au mai prezentat, de la Garda de Mediu Vâlcea, actualul director Tiberiu Berbec, precum şi Păun şi Hogea, toţi obţinând medii sub Ilie Amuzan. Concursul a fost supervizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Garda de Mediu  şi Ministerul Mediului.

Aurel Vlădoiu îşi carotează colegii de partid

Nu trebuie să ne mai mire faptul că membrii PSD şi PNL de la Vâlcea nu se înţeleg şi se carotează la tot pasul, dacă în interiorul aceluiaşi partid au loc asemenea practici. Schimbarea directorilor de la deconcentrate pentru USL a fost asemănătoare drumului către Golgota. Deşi au luat Puterea de mai bine de 7-8 luni, cel puţin la Vâlcea, useliştii nu au reuşit să-şi impună oamenii în funcţii. În primul rând, pentru că erau prea ocupaţi să se certe între ei, mai apoi, pentru că legea nu mai e atât de flexibilă ca pe vremuri şi cert este că pedeliştii încă tronează pe multe din scaunele de deconcentrate. Exemplul elocvent de mâncătorie tovărăşească este situaţia de la Garda de Mediu Vâlcea. Încă de acum o lună de zile, prin târg se vorbea că la Garda de Mediu va fi director fostul primar de la Călimăneşti, Ilie Amuzan. Ce nu s-a ştiut însă a fost faptul că Tiberiu Berbece dorea să rămână în continuare director, iar el a fost sprijinit de deputatul Vlădoiu, care l-a dus la Bucureşti de vreo câteva ori pentru a-şi rezolva problema. Ba, chiar, omul s-a şi prezentat la concurs, în speranţa că o să-i creeze dificultăţi lui Ilie Amuzan. Nu a fost deloc aşa, Amuzan promovând examenul, fără probleme. Rămâne, însă, de analizat, dacă nu problema morală, măcar cea de partid. Ei, politicienii ar trebui să-şi facă curăţenie în propria ogradă, dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!.

MAGDA POPESCU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...