Canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi recepţionate de abonaţii Romtelecom

07 Ian 2013

Abuzurile companiilor de cablu continuă. După scandalul RCS vs Discovery, a venit timpul celor de la Romtelecom (Deutsche Telekom ) să se războiască cu PRO TV SA. Romtelecom nu a agreat condiţiile de reînnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013.

Romtelecom ni se pare că este cel mai scump difuzor de filme de pe piaţă şi nu oferă cine ştie ce (este singura companie care percepe preţul în EURO, ceea ce nu este OK faţă de abonaţii săi). Deci, adio “romtelecablişti” pentru posturile Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional. Apoi, cei de la Romtelecom nu sunt cinstiţi nici cu alegerea programelor ce înlocuiesc pachetul ProTV. Suntem în data de 4 şi ei încă nu au introdus în grilă France 24 şi Shorts. Toate programele din pachetul ProTV erau în limba română (excepţie VH1) pe când cele introduse de Romtelecom nu numai că sunt toate străine dar nu au nici măcar o amărâtă de subtitrare (excepţie HBO, HBO Comedy şi cele de muzică, care de data asta sunt două). Astea sunt canalele “de cea mai bună calitate” promise? Unde este respectul tău, Romtelecom, pentru clienţi?

PS - Ce justificare are Romtelecom faţă de abonaţii săi privind scoaterea Pachetului Protv SA din grila lor de programe? Că au cerut un preţ prea mare? Să fim serioşi. Cum pot celelalte companii de cablu să transmită posturile Pro TV la acelaşi preţ. Asta e o minciună de-a lor, ca să aibă o justificare că l-au scos din grilă. Aşa s-a întâmplat şi cu cei de la RCS, când au scos Discovery din grilă.

• Vlad SOARE

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...