Carmen Verdeş şi Bogdan Mateescu sunt noii preşedinţi ai Tribunalului Vâlcea, respectiv Judecătoriei Rm. Vâlcea

17 Dec 2012

SCHIMBĂRI. Întrucât la sfârşitul acestui an, mandatul actualului preşedinte al Tribunalului Vâlcea, Petre Dinescu, expiră, cea mai înaltă funcţie a instanţei vâlcene a rămas vacantă. În urma examenului pentru numirea în funcţii de conducere a magistraţilor, judecătoarea Eugenia-Carmen Verdeş a fost cea care s-a dovedit a fi în măsură să preia conducerea Tribunalului Vâlcea, începând cu 1 ianuarie 2013. Şi la Judecătoria Rm. Vâlcea se va produce schimbarea, magistratul Bogdan Mihai Mateescu urmând a ocupa postul de preşedinte.

După trei luni de examene şi testări, judecătorii şi procurorii care au candidat la o funcţie de conducere în cadrul instanţelor sau parchetelor de pe lângă acestea, au ajuns la finalul concursului. Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii, săptămâna trecută, rezultatele obţinute de candidaţi. Astfel, magistrata Eugenia – Carmen Verdeş va fi, din luna ianuarie 2013, noul preşedinte al Tribunalului Vâlcea, ca urmare a câştigării concursului desfăşurat în ultimele luni ale acestui an. Pentru acest post au fost doi candidaţi, judecătoarea Eugenia – Carmen Verdeş şi judecătorul Emil Marina, ei susţinând o probă scrisă şi una orală, pe lângă probele de testare psihologică. Dacă Eugenia - Carmen Verdeş a obţinut media finală de 8,81, urmând a ocupa postul de preşedinte al Tribunalului Vâlcea, Emil Marina nu a reuşit să promoveze, el obţinând media 7,69.

Pentru postul de preşedinte al Judecătoriei Rm. Vâlcea a fost un singur candidat. Este vorba despre judecătorul Bogdan Mihai Mateescu, care a obţinut o medie finală mare, 9,43, el câştigându-şi merituos postul de preşedinte al Judecătoriei Rm. Vâlcea. De asemenea, s-a ţinut concurs şi pentru postul de vicepreşedinte al Judecătoriei Rm. Vâlcea, câştigător, cu o medie finală de 8,79, fiind declarat judecătorul Marius Alexandru Lumineanu.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...