Annabella lansează Fresh!

13 Dec 2012

Annabella aduce clienţilor săi din Râmnicu Vâlcea, începând cu luna decembrie, un nou concept de magazine: Fresh.

Primele două magazine deschise până în prezent sub sigla Fresh se află în cartierul Ostroveni, zona S-uri şi cartierul Traian, zona 24 Trepte. Acestea aduc locuitorilor zonei, şi nu numai, o paletă largă de legume şi fructe proaspete, precum şi legume şi fructe congelate, nelipsind nici conservele din legume şi fructe Râureni.

Noutatea absolută pe care o găsiţi în Fresh sunt diverse sortimente de fructe uscate: curmale, smochine, stafide, ananas, mango, papaya, dar nu numai; alune şi seminţe: alune de pământ, nuci macadamia, alune de pădure, nuci în coajă, migdale în coajă crocantă, nuci Pecan, nuci Brazilia, seminţe de floarea soarelui şi dovleac, dar şi: in, kaju, susan, mac, hrişcă, năut, linte, soia boabe, mazăre galbenă, muguri de pin, ceaiuri, şi chiar pâine ecologică.

De la Fresh puteţi cumpăra şi condimente dintre cele mai variate: scorţişoară, cuişoare, nucşoară, piper boabe: roşu, alb, negru; cimbru, oregano, rozmarin, coriandru, busuioc, boia de ardei, chilly şi multe altele.

“Prin magazinele Fresh vedem materializată o dorinţă mai veche de-a noastră, aceea de a aduce aproape clienţilor noştri posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de legume şi fructe care, încercăm, pe cât posibil, să fie din producţia proprie, într-un magazin special care să împletească ideea de tradiţional cu necesităţile reţetelor moderne, în care avem nevoie de o serie de ingrediente exotice.” - a declarat Dorina Mutu, director Executiv Annabella.

Magazinele Fresh îşi aşteaptă clienţii de luni până sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi duminică de la 7:00 la 19:00. Aceştia se pot bucura de servicii diversificate: o echipă de angajaţi bine formată, care răspunde cu promptitudine oricăror solicitari, precum şi multiple modalităţi de plată: chash, cu tichete de masă sau utilizând carduri bancare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...