Antract a susţinut un super-concert la Taverna Coroana Sârbească

26 Noi 2012

Sâmbătă, 25 noiembrie 2012, la Taverna Coroana Sârbească (OK Pub Zăvoi) a avut loc un super-concert al cunoscuţilor rockeri de la Antract care au electrizat atmosfera cu piese mai vechi şi mai noi ale trupei, dar şi o interpretare originală a mai multor hituri internaţionale. Nu au lipsit melodii precum: „Pentru tine, nou”, „Te-am iubit”, „Fluturi”, „Lucid” şi „Dezbrăcată”. În plus, cei de la Antract au cântat melodii celebre din repertoriul internaţional, Purple Rain – Prince, I Feel Good - James Brown, Just a gigolo - David Lee Roth, Supergirl - Reamonn şi multe alte hit-uri din anii '80 până azi.

Pentru cei care nu ştiu, grupul a fost înfiinţat de Bobiţă Cătuşanu în 1984 şi s-a numit iniţial Mini-Paradox. Componenţa la primele două albume Antract i-a numărat pe fraţii Cristian şi Zelu Iordan (chitară şi tobe) şi Robert Constantinescu (clape).

La începutul anului 2000, trupa trece printr-o schimbare de componenţă: Arthur Fleischer este înlocuit la baterie de Florin „Pefi” Pop. În 2000 apare single-ul „Inima mea” al cărui videoclip reuşeşte să ajungă pe prima poziţie în topurile de specialitate. Antract începe anul 2001 cu un nou toboşar, Andrei Bărbulescu (ex-Sarmalele Reci). Şi noul material se numeşte „Amintiri”, conţinând şase piese de dragoste. Cel de-al cincilea album, „Nou”, editat de MediaPro Music în 2003 alături de Szabi Bozsoky, o nouă achiziţie la tobe, care însă nu a durat prea mult, acesta fiind înlocuit după numai o lună de zile de Cosmin Cadar. Între timp trupa şi-a întregit componenta la formula de 5 membri, luându-l la clape pe Fernando Draganici.

OLIVIA PÎRVU-CÎRCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...