BREAKING NEWS: Beat la volan, şi-a omorât prietenul într-un accident de circulaţie

Tragedie pe drumul judeţean 605 A, în localitatea Mateeşti. Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie produs de prietenul său cel mai bun. Totul s-a întâmplat în dimineaţa zilei de joi, 8 noiembrie a.c., când Mihai A. – 18 ani, din oraşul Berbeşti, şi-a luat trei amici la plimbare cu BMW-ul său. La un moment dat, la kilometrul 77+630 m, pe fondul vitezei excesive şi a consumului de alcool, tânărul şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod, ulterior răsturnându-se pe carosabil.

În urma impactului, pasagerul din dreapta, tânărul Ion Niţă – 20 de ani, din comuna Alunu, a murit pe loc, iar minorul N. G., de 15 ani, din comuna Mateeşti, şoferul Mihai A. şi Iulian H. – 19 ani, din Berbeşti, au fost transportaţila SpitalulJudeţeande Urgenţă Vâlcea, medicii diagnosticându-i cu diferite politraumatisme, contuzii cervicale, dar şi traumatisme faciale.

În urma anchetei, oamenii legii au aflat că şoferul BMW-ului se afla într-o avansată stare de ebrietate, acesta fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

• C.S.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...