Constantin Rădulescu le-a înmânat medalii micilor fotbalişti din Ostroveni

08 Noi 2012

INIŢIATIVĂ. „Pentru mine este o imensă satisfacţie să le pot oferi acestor micuţi o medalie care le aduce bucurie în suflet şi îi motivează să continue să facă sport. De acum înainte o să mă implic în multe astfel de competiţii, pentru că tinerii noştri merită o şansă, ei reprezentând viitorul acestei ţări” – ne-a declarat candidatul USL în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud.

Bucurie mare pentru cei 100 de copii ce au participat, la începutul acestei săptămâni, la „Cupa toamnei la fotbal în sală”, competiţie sportivă ce a avut loc la Şcoala „Anton Pann” din Rm. Vâlcea. La sfârşitul evenimentului, micii fotbalişti au primit medalii de la consilierul judeţean Constantin Rădulescu, candidat al USL în Colegiu Uninominal Rm. Vâlcea – Sud, acesta fiind cel care a făcut posibilă desfăşurarea acestei competiţii. „Pentru mine este o imensă satisfacţie să le pot oferi acestor micuţi o medalie care le aduce bucurie în suflet şi îi motivează să continue să facă sport. Poate, în viitor, câţiva dintre ei vor ajunge mari sportivi şi atunci nu este o bucurie mai mare pentru mine decât să ştiu că am contribuit, măcar cu puţin, la decizia lor de a face o carieră sportivă. Vreau să vă spun că îi admir pe antrenorii acestor mici fotbalişti, care fac o muncă extraordinară şi pe această cale îi şi felicit. De acum înainte o să mă implic în multe astfel de competiţii, pentru că tinerii noştri merită o şansă, ei reprezentând viitorul acestei ţări” – ne-a declarat candidatul USL în Colegiul Uninominal Rm. Vâlcea – Sud.

La competiţia sportivă de la Şcoala „Anton Pann” din Rm. Vâlcea au participat, pe lângă micii fotbalişti ai şcolii vâlcene şi Clubul Sportiv Municipal Rm. Vâlcea şi Clubul Sportiv Interstar Sibiu. Festivitatea de premiere a fost deschisă de directorul Adrian Burlan, iar consilierul judeţean Constantin Rădulescu le-a înmânat medalii tinerilor, iar antrenorilor au primit rachete speciale din partea organizatorilor. Cel mai bun jucător a fost desemnat un tânăr de la „Anton Pann”, el primind o minge de fotbal.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...