Comisarul – şef Florian Marin este mulţumit de colegii săi

INTERES. „Este o adevărată încântare să lucrez cu o echipă atât de tânără, dar care are o experienţă vastă. Această echipă tânără care s-a format la Poliţia Municipală munceşte foarte mult, iar rezultatele se văd deja” – ne-a declarat comisarul – şef Florian Marin, şeful Poliţiei Municipale.  

De curând, în fruntea Poliţiei Municipale a Râmnicului a fost împuternicit comisarul – şef Florian Marin, cel care va ocupa pentru cel puţin şase luni de zile postul de şef al acestei structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Acesta are o vastă experienţă în Poliţia Vâlcea, el trecând prin toate structurile, excelând în fiecare. Vâlcenii îl cunosc pe comisarul – şef Florian Marin încă din anul 2002 când a fost numit şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, pentru ca mai apoi, în anul 2005, el să fie avansat în funcţia de adjunct al şefului IPJ Vâlcea, iar în perioada 2008-2009 a ocupat şi postul de inspector – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Firea sa perfecţionistă, dar strădaniile sale de a schimba faţa instituţiei şi mentalitatea poliţiştilor vâlceni, l-au propulsat printre cei mai buni inspectori-şefi pe care i-a avut judeţul nostru, activitatea sa fiind apreciată de vâlceni.

Aşa cum spuneam însă, acum comisarul – şef Florian Marin a fost împuternicit în fruntea Poliţiei Municipale Rm. Vâlcea, acolo unde face echipă bună cu un grup de tineri profesionişti. Alături de acesta a venit, ca adjunct, un alt om experimentat, Dumitru Văduva, şeful Serviciului Ordine Publică. Mai mult decât atât, printre cei ce se fac remarcaţi în această echipă sudată se numără Gabriel Popa, cel care conduce Biroul Judiciar, Ion Matei – Ordine Publică, Alexandru Părăuşanu – Biroul Investigaţii Criminale, Cătălin Oprescu – Biroul Poliţiei Rutiere. „Este o adevărată încântare să lucrez cu o echipă atât de tânără, dar care are o experienţă vastă. Chiar dacă uneori, în cazurile de infracţiune judiciară, pare că lucrurile se mişcă greu, vreau să vă spun că este o muncă titanică şi necesită timp. Această echipă tânără care s-a format la Poliţia Municipală munceşte foarte mult, iar rezultatele se văd deja” – ne-a declarat comisarul – şef Florian Marin, şeful Poliţiei Municipale.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...