Fiul judecătoarei Lucia Bărăscu a accidentat grav o tânără şi a fugit de la faţa locului

TUPEU DE „BEIZADEA”. Un accident grav a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, fiul judecătoarei pensionate a Tribunalului Vâlcea, actualmente membră PNL, Lucia Bărăscu, lovind cu maşina o tânără de 17 ani şi abandonând-o în plină stradă.

Totul s-a întâmplat în data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 19.55, pe DN 64 – Stupărei, când maşina condusă de Constantin Bărăscu, 31 de ani, a acroşat cu partea dreaptă o minoră, D.M., ce se afla pe marginea drumului. „Tânăra se afla pe partea dreaptă a sensului de mers a autovehiculului şi, după primele cercetări, am constatat că ea se pregătea să treacă strada atunci când a fost acroşată cu oglinda şi proiectată în parbrizul maşinii” – ne-a declarat şeful Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Vâlcea, comisar Florian Ioniţă.

Fiul judecătoarei vâlcene nici măcar nu s-a sinchisit să se dea jos de la volan pentru a-i acorda primul ajutor tinerei, el fugind de la faţa locului. Fata de 17 ani a fost găsită în stare gravă de poliţiştii şi ambulanţierii ce s-au deplasat imediat la faţa locului, ea fiind transportată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru ca ulterior să fie mutată la un Spitalul clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Bagdasar – Arseni” din Bucureşti, medicii constatând că se află în comă.

„Beizadeaua” judecătoarei Lucia Bărăscu s-a predat la poliţie abia după două zile de la accident, oamenii legii bănuind că el se afla în stare de ebrietate în momentul accidentului. „Acesta a condus un autoturism marca Citroen, care în momentul identificării autoturismului prezenta avarii la partea dreaptă faţă, parbriz spart, far dreapta spart, aripă dreapta şi stâlp dreapta faţă” – ne-a mai spus şeful SPR Vâlcea. În acest moment, oamenii legii continuă cercetările faţă de Constantin Bărăscu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale, fără încuviinţarea poliţiei şi vătămarea corporală din culpă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...