Florian Marin este noul şef al Poliţiei Municipale

PROMOVARE. După ce timp de trei ani de zile a lucrat ca ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipale Rm. Vâlcea, comisarul – şef Florian Marin a fost împuternicit să ocupe funcţia de şef al acestei structuri a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.     

Poliţia municipală Rm. Vâlcea are de miercuri, 10 octombrie a.c., un nou conducător. Este vorba de comisarul-şef Florian Marin care a fost împuternicit să ocupe postul de inspector – şef al Poliţiei Municipiului Rm. Vâlcea pentru următoarele şase luni de zile. Vâlcenii îl cunosc pe acesta încă din 2002 când a fost numit şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, pentru ca mai apoi, în anul 2005, el să fie avansat în funcţia de adjunct al şefului IPJ Vâlcea. În perioada 2008-2009, Florian Marin a ocupat şi postul de inspector – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, el fiind apreciat pentru firea sa perfecţionistă, dar şi pentru faptul că, într-un timp relativ scurt, a reuşit să schimbe mentalitatea poliţiştilor vâlceni. Până a fi împuternicit la conducerea Poliţiei Municipale Rm. Vâlcea, comisarul – şef Florian Marin a lucrat ca ofiţer de cercetare penală, el având rezultate excelente, fiind respectat şi apreciat de colegi. „Am fost împuternicit pentru o perioadă de şase luni de zile. Nu pot să vă spun ce va urma pentru că este mult prea devreme. Mai întâi trebuie să se ia o hotărâre privind adjunctul meu” – ne-a declarat comisarul – şef Florian Marin, noul şef al Poliţiei Municipale Rm. Vâlcea.

Trebuie menţionat că postul de conducere al Poliţiei Râmnicului a fost vacantat după ce comisarul – şef Eugen Neaţă a fost numit vicepreşedinte al Corpului Naţional al Poliţiştilor, el fiind nevoit să se mute la Bucureşti şi să renunţe la funcţia de la Vâlcea.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...