Annabella este în Sineşti!

03 Oct 2012

Începând din 29 septembrie 2012, ora 9.00, Annabella este şi mai aproape de clienţii săi prin deschiderea primului market Annabella în Sineşti, situat vis-a-vis de spitalul Sineşti.

Cu o suprafaţă totală de 500 m.p. şi un spaţiu de expunere şi vânzare de 300 m.p., Annabella aduce clienţilor săi din Sineşti o gamă de peste 3500 de produse din care fac parte şi cele peste 150 articole, cu preţuri imbatabile, marcă proprie Annabella. Sosirea Annabella în localitate vine şi cu încă 10 noi locuri de munca stabile.

“Deschiderea fiecărui magazin reprezintă o serie de împliniri şi bucurii: împlinirea echipei care a făcut acest lucru posibil, împlinirea dorinţei de a fi aproape de clienţii noştri, dar mai ales bucuria de a fi cu aceştia zi de zi, precum şi aceea de a-i ştii mulţumiţi de varietatea de produse şi preţurile foarte bune pe care ne străduim să le oferim la cele mai înalte servicii”, afirmă Dorina Mutu, director executiv Annabella.

Magazinul Annabella din Sineşti este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:00-22:00, dar şi duminică: 7:00-19:00. Ca şi celelalte magazine, şi aici există servicii diversificate: o echipă de angajaţi bine formată, care răspunde cu promptitudine la solicitările clienţilor, precum şi multiple modalităţi de plată: cash, cu tichete de masă sau utilizând carduri bancare.

Despre Annabella SRL

Înfiinţată în anul 1994, Annabella SRL, îşi propunea să ofere clienţilor achiziţionarea unor produse de calitate la cele mai bune preţuri. În momentul de faţă, grupul Annabella are un număr de peste 1000 angajaţi şi 40 de marketuri şi supermarketuri în judeţul Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...