Annabella îmbracă haine noi!

02 Sep 2012

Odată cu finalizarea procesului de remodelare a magazinului său din Râmnicu Vâlcea, din incinta complexului comercial Winmarkt Cozia, Annabella anunţă şi începerea procesului de rebranding a întregului lanţ de marketuri şi supermarketuri.

Magazinul Annabella, din incinta complexului comercial Winmarkt Cozia, a intrat într-un proces de remodelare care a vizat îmbunătăţirea experienţei de cumpărare pentru clienţii săi. Remodelarea aduce, pe lângă gama deosebit de bogată de produse, dispusă acum într-o mai bună organizare, noi raioane, cum este cel de patiserie, de unde clienții pot alege din varietatea de produse proaspăt scoase din cuptor.

O altă secţiune ofertantă pentru cumpărători este aceea de vinuri. “Ne-am dorit întotdeauna ca cei care ne trec pragul să ştie că aici găsesc, cu siguranţă, ceea ce caută. Am decis să avem o secţiune dedicată vinului, unde punem la dispoziţia clienţilor o gamă bogată de vinuri care să satisfacă cele mai pretenţioase gusturi.”, afirmă Dorina Mutu, Director Executiv Annabella.

Redeschiderea magazinului aduce cu sine şi o noutate absolută pentru Râmnicu Vâlcea, un raion special destinat peştelui proaspăt şi specialităţilor din peşte, dar, mai ales, fructelor de mare. “Consumatorii şi-au diversificat foarte mult gusturile. Am sesizat necesitatea unei secţiuni speciale pentru peşte şi fructe de mare a pieţei din Râmnicu Vâlcea şi ne bucurăm să fim primii care oferă clienţilor, în primul rând, posibilitatea alegerii fructelor de mare proaspete, dar şi a peştelui proaspăt”, a declarat Ioan Deac, Director Comercial Annabella.

Pe lângă noutăţile amintite, Annabella anunţă începerea procesului de rebranding.

Redefinirea strategiei de brand şi a identităţii vizuale ale acestuia sunt menite să creeze o viziune proaspătă, ce exprimă vitalitate şi optimism, cu o arhitectură de brand nouă, care menţine esenţa acestuia şi se construieşte în jurul tradiţiei şi a istoricului bogat al brandului.

Logo-ului Annabella, păstrat în forma sa iniţială, prin caracterul şi culoarea verde deja bine cunoscute, i se alătură promisiunea brandului de a fi “Cu tine, zi de zi!”, întregită de un simbol special conceput să-l completeze. Culorile brandului au fost împrospătate cu infuzia de roşu a simbolului puternic şi memorabil, mărul pârguit de soare, ce aduce o notă diferenţiatoare, plină de optimism.

“Ne dorim să fim în permanenţă în pas cu clienţii noştri, şi pentru că suntem un brand viu, evoluţia a venit inevitabil. Am “tăiat panglica” rebrandingului în magazinul Annabella, din incinta complexului commercial Winmarkt Cozia, dorind să continuăm procesul de remodelare şi rebranding în fiecare dintre magazinele noastre, pentru o imagine unitară şi spre satisfacerea aşteptărilor clienţilor noştri”, spune Dorina Mutu, Director Executiv Annabella.

Despre Annabella SRL

Cu o tradiţie îndelungată pe piaţa retailerilor din România, Annabella SRL oferă clienţilor săi, încă de la înfiinţarea în 1994,  produse alimentare şi nealimentare de calitate la cele mai bune preţuri, orientate către nevoile, dorinţele şi sugestiile acestora. În momentul de faţă, grupul Annabella are un număr de peste 1000 angajaţi şi 40 de marketuri şi supermarketuri în judeţul Vâlcea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...