BREAKING NEWS: Incident armat într-un autocar plin cu oameni

Propus spre arestare preventivă

UPDATE 17.08.2012: Bărbatul de 58 de ani, din Bucureşti, Stelian A., care a folosit un pistol neletal într-un autocar Normandia plin cu oameni, a declarat că a dorit să vină în judeţul Vâlcea în scopuri turistice. "În dreptul localităţii Milcoiu, fără un motiv anume, cu pistolul de autoapărare cu gaze a tras 2 focuri de armă unul în plan vertical, iar celălalt în scaunul din faţa sa. În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană din autocar, producând, însă o stare de temere în rândul acestora. Bărbatul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a proferat cuvinte jignitoare la adresa mai multor călători care au încercat să ia atitudine împotriva acestuia, ameninţându-i, toate acestea fără nici un motiv" - se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea. În urma cercetărilor şi a audierilor, poliţiştii vâlceni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de uz de armă neletală, supusă autorizării, fără drept şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, Stelian A. urmând a fi prezentat judecătorilor de la Judecătoria Vâlcea cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

A tras pentru că "aşa a vrut"

Caz fără precedent, un bărbat a folosit o armă de foc într-un autocar Normandia plin cu oameni. Autocarul venea de la Bucureşti şi se întrepta spre Horezu şi Vaideeni, când la un moment dat, un bărbat a scos o armă şi a început să tragă la întâmplare. Conform informaţiile pe care le avem în acest moment, nicio persoană nu a fost rănită. Mai mult decât atât, bărbatul a fost reținut de oamenii legii, iar acum se află la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea unde este audiat. Şeful Serviciului de Invfestigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, comisarul – şef Valeriu Piron, ne-a spus că primele declaraţii ale vinovatului au fost că a tras cu arma "pentru că aşa a vrut". În urma celor două focuri de armă, nicio persoană nu a fost ranită.

UPDATE ora 19.50: Bărbatul de 58 de ani care a deschis focul într-un autocar plin cu oameni era într-o stare avansată de ebrietate, îmbarcându-se de la Bucureşti în autocarul Normandia, pentru a ajunge la Rm. Vâlcea. Din spusele martorilor, acesta avea asupra lui două pistoale, iar în Piteşti, din motive necunoscute, a devenit agitat. Pe raza localităţii Cotmeana, judeţul Argeş, el a scos unul dintre pistoale şi a început să tragă, la întâmplare, în autocar. Nu au existat răniţi în rândul călătorilor, însă câteva tinere au intrat în panică, una dintre ele chiar dându-i un SMS tatălui ei: "Trage unu' cu pistolul în autocar, sper că sunt gloanţe oarbe". O altă tânără a sunat la 112, iar ]n comuna vâlceană Budeşti mascaţii au format un filtru şi au oprit autocarul, reținându-l pe pistolar. Din primele cercetări rezultă că individul are permis de port armă, dar va fi cercetat penal pentru ultraj şi folosirea unei arme neletale în locuri publice. Vom reveni cu amănunte!

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...