Vocea Vâlcii ocupă primul loc trafic.ro în topul publicaţiilor locale

18 Iul 2012

Potrivit datelor furnizate de trafic.ro, bisăptămânalul VOCEA VÂLCII a înregistrat, în ultimul timp, un număr foarte mare de vizatori on-line. Ziarul nostru a devenit aşadar cel mai citit ziar dintre publicaţiile din judeţul Vâlcea, ocupând, pe trafic.ro, locul 171, într-un clasament al categoriei „Ştiri/Mass-media” ce include toate publicaţiile din România. Culmea este că o parte din colegii noştri de breaslă se laudă necontenit cu faptul că sunt „number one” în acest clasament, numai că realitatea este cu totul alta, de la o lună la cealaltă. Aşadar, în timp ce site-ul www.voceavalcii.ro, aşa cum spuneam, se clasează pe locul 171, publicaţia on-line a Ziarului de Vâlcea ocupă locul 176, iar cotidianul Viaţa Vâlcii se află pe locul 179. Mai mult decât atât, Curierul de Râmnic este pe locul 189 în clasament, în timp publicaţia on-line Criterii se află pe locul 204, iar Curierul de Vâlcea se clasează pe locul 231.

Una peste alta, analizând statisticile oferite de trafic, putem concluziona că numărul de vizitatori care accesează pagina de internet www.voceavalcii.ro, în zilele de apariţie, este aproape constant. Mulţumim cititorilor care au încredere în adevărurile publicate de noi, în seriozitatea documentării şi prezentării evenimentelor, apreciindu-ne munca şi la chioşcurile de vânzare a presei.

PS - Un cititor anonim, ne-a intreabat, răutăcios, pe ce perioada s-a stabilit clasamentul despre care vorbim? Raspunsul îl putea găsi accesând arhiva site-ului  trafic.ro, care demonstrează că din data de 1.06. 2012 VOCEA VÂLCII a ocupat, in alternanță cu "Criterii politice", locul unu, in cadrul topului publicatiilor valcene. Desigur, autorul intrebării, este un ziarist sau patron de presă din județ, invidios pe munca desfășurată de noi în domeniul publicisticii. Dar recunoașterea valorii o pot face numai cititorii!

• Colegiul de redacţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...