Mascaţii au păzit cu puşca un tir încărcat cu bere ce s-a răsturnat la Bujoreni

27 Iun 2012

Marţi, 26 mai a.c., circulaţia pe DN7 întreruptă pe raza comunei Bujoreni din cauza unui incident rutier. Un tir plin cu bere s-a răsturnat pe DN7 a fost în localitatea Bujoreni, lăzile cu băutură alcoolică împrăştiindu-se pe carosabil şi pe acostamentul drumului. Deşi au fost anunţaţi imediat, oamenii legii nu au mai apucat să-i prindă pe câţiva localnici, care nu s-au putut abţine şi au furat lăzi de bere, încărcându-le în căruţe şi maşini. „Nu mai ştiam cum să mă ţin la ei, au venit cu căruţele şi maşinile, au încărcat şi au plecat. Încercam să le trag navetele din braţe însă m-au împins. Nici când au ajuns poliţiştii, după o jumătate de oră, nu s-au potolit. Marfa este asigurată, dar de obicei totul ni se impută nouă”, a spus şoferul tirului.

Văzând că nu se mai înţeleg cu localnicii care furau în draci, poliţiştii au chemat duba cu mascaţi, aceştia păzind tirul plin cu bere cu puştile până ce totul s-a încărcat în alt autotir.

Trebuie menţionat că şoferul tirului Florin G., de 32 de ani, din comuna Aninoasa, judeţul Argeş, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru acest lucru şoferul argeşean s-a ales cu dosar penal.

Mai mult decât atât, doi dintre hoţii de bere, Petrişor R., în vârstă 38 ani şi Alexandru R., în vârstă 57 ani, ambii din comuna Bujoreni, au fost prinşi de oamenii legii, poliţiştii luând măsura imobilizării autoturismelor lor până la finalizarea cercetărilor. „În continuare se  efectuează cercetări faţă de cei doi conducători ai autoturismelor pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi faţă de conducătorul autotrenului pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...