O angajată a Primăriei Voiceşti, bătută crunt de soţ

20 Iun 2012

AGRESIUNE. Soţul angajatei Primăriei Voiceşti s-a ales astfel şi cu dosar penal, dar şi cu o amendă în valoare de 1.000 lei, pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliţie, el nedorind totuşi să depună plângere cu privire la furtul autoturismului.

Sesizarea unui furt de autoturism s-a transformat într-un caz de violenţă extremă într-o familie din localitatea Voiceşti. Totul s-a întâmplat marţi, 19 iunie a.c., când Ion Tomescu s-a dus disperat la Secţia Nr. 3 a Poliţiei Rurale din Suteşti să facă o plângere cu privire la dispariţia bizară a maşinii sale din curtea casei. După câteva ore în care oamenii legii au demarat o amplă anchetă, iar omul a stat cu sufletul la gură pentru că nu-şi găsea maşina, a ieşit la iveală că autoturismul se afla chiar la soţia „păgubitului”, aceasta plecând cu ea la serviciu.

Plângere penală împotriva soţului bătăuş

Ion Tomescu s-a înfuriat nevoie mare când a aflat că soţia sa, manager de proiecte la Primăria Voiceşti, Florentin Tomescu, a plecat cu maşina la serviciu fără ca el să ştie şi, ca urmare, i-a aplicat o „corectură manuală” soră cu moartea. A doua zi însă, Florentina Tomescu a mers la Secţia Nr. 3 a Poliţiei Rurale din Suteşti şi a depus plângere penală împotriva soţului ei pentru agresiune fizică. „Aceasta a  depus plângere penală împotriva soţului său pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, pe motiv că a fost agresată fizic de acesta, în acest caz fiind  întocmit dosar penal” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Vâlcea, Alina Teodorescu.

Soţul angajatei Primăriei Voiceşti s-a ales astfel şi cu dosar penal, dar şi cu o amendă în valoare de 1.000 lei, pentru alarmarea nejustificată a organelor de poliţie, el nedorind totuşi să depună plângere cu privire la furtul autoturismului.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...