ALEGERI LOCALE 2012: Liberalii din Prundeni, prinşi că deţineau ilegal mai multe cereri pentru urna mobilă

10 Iun 2012

Deşi campania electorală s-a terminat de vineri noaptea, liberalii din Prundeni nu s-au conformat, călcând legea în picioare şi continuând să împartă materiale electorale. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00 dimineaţa, peneliştii au fost surprinşi în timp ce rupeau afişele primarului în funcţie, social-democratul Ion Horăscu, şi aruncau cu materiale denigratoare la adresa aceluiaşi edil.

Mai mult decât atât, candidatul la Consiliul Local al PNL Prundeni, ce se află pe locul 3 pe listă, Gheorghe Dovleac, a fost descoperit de poliţişti deţinând ilegal, în maşina proprietate personală, 17 cereri de deplasare pentru urna mobilă.  Din câte se pare, cei doi au fost luaţi pentru declaraţii la Secţia de Poliţie din Prundeni, ei anunţându-şi imediat şefii de la PNL Vâlcea şi declarându-se sechestraţi. „Au dus o campanie murdară tot timpul, însă totul a culminat cu sâmbătă noaptea când mi-au rupt afişele şi au aruncat în curţile oamenilor mai multe materiale denigratoare la adresa mea. Nu se poate aşa ceva… După aceea, candidatul lor pe lista de consilieri, Gheorghe Dovleac, a fost prins cu mai multe cereri de deplasare pentru urna mobilă, cereri ale unor persoane ce se pot deplasa şi pe care le deţinea ilegal. Din câte am înţeles s-au dat în faţa şefilor de la judeţ că ar fi fost sechestraţi şi în Prundeni a venit un reprezentant al IGPR, care a constatat că se aflau de fapt la declaraţii” – ne-a declarat primarul localităţii Prundeni, Ion Horăscu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu, ne-a declarat că în acest moment cauza a fost declinată către procurorii Parchetului Vâlcea, aceştia urmând să ancheteze plângerea liberalilor cu privire la "comportamentul neadecvat al poliţiştilor".

• Claudia STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...