BREAKING NEWS. Dumnezeu s-a supărat pe enoriaşii din Ostroveni

09 Iun 2012

• Oamenii din zonă au devenit superstiţioşi după acest incident ce s-a petrecut chiar în casa Domnului, susţinând că preotul Dincă, de la Catedrala Ostroveni, s-a implicat în campania electorală ajutându-l pe liberalul Emilian Frâncu şi de aceea a atras blestemul lui Dumnezeu asupra lor, a ostrovenarilor.

Un botez la Catedrala din Ostroveni era să se transforme într-o adevărată tragedie. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 9 iunie a.c., în jurul orei 15.00, când tavanul lăcaşului de cult din Ostroveni a căzut, pe o porţiune de 20 de metri pătraţi, rănind grav trei persoane, iar o alta s-a ales cu zgârieturi serioase pe picioare. Din câte se pare, printre cei răniţi se numără naşa şi moaşa copilului ce era botezat, dar şi doi dintre invitaţi. Bucăţile de tavan s-au desprins la intrarea în lăcaşul de cult, căzând în capul oamenilor, iar imediat la faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, dar şi ambulanţe. „Când au ajuns echipajele SMURD la faţa locului, mai era doar o singură persoană care prezenta escoriaţii la picioare, dar a refuzat să meargă la spital pentru internare. Celelalte  persoane fuseseră deja transportate cu Ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea" – ne-a declarat Cătălin Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea au fost transportate trei persoane rănite, două dintre ele având traumatisme minore, iar cea de-a treia o luxaţie la umăr.

Oamenii din zonă au devenit superstiţioşi după acest incident ce s-a petrecut chiar în casa Domnului, susţinând că preotul Dincă, de la Catedrala Ostroveni, s-a implicat în campania electorală ajutându-l pe liberalul Emilian Frâncu şi de aceea a atras blestemul lui Dumnezeu asupra lor, a ostrovenarilor.

• Claudia STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...