Afişe şi bannere rupe în Costeşti şi Laloşu

30 Mai 2012

Se apropie ziua de 10 iunie, ziua alegerilor locale, iar contracandidaţii au început să-şi devasteze unul altuia afişajul electoral. Marţi, 29 mai a.c., poliţiştii vâlceni au fost nevoiţi să cerceteze două plângeri, în localităţile Costeşti şi Laloşu, adversarii politici acuzându-se reciproc de distrugerea afişelor şi bannerelor electorale.

Poliţiştii Secţiei Nr. 9 a Poliţiei Rurale Pietrari au primit o adresă din partea Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 23 Costeşti, cerându-li-se să cerceteze plângerea unui candidat la funcţia de primar, care era nemulţumit că afişele sale electorale au fost devastate de contracandidaţi, nemenţionând însă şi locaţiile unde s-a întâmplat acest lucru. El s-a legat şi de faptul că pe bannerele unor anumiţi candidaţi la Primăria Costeşti sunt scrise informaţii greşite. Poliţiştii nu au găsit până acum niciun vinovat, însă continuă verificările.

În localitatea Laloşu, un poliţiştii din cadrul Postul de Poliţie au fost sesizaţi de către B. I. că în noaptea de  28 spre 29 mai a.c., persoane necunoscute au distrus un banner electoral. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că au fost tăiat sforile de susţinere de la partea inferioară a unui banner amplasat în comuna Laloşu de către persoane necunoscute. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Fârtăţeşti, în vederea identificării autorilor şi aplicării măsurilor legale corespunzătoare.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...