Pesediştii şi „oteviştii” şi-au cărat pumni la Bălceşti

30 Mai 2012

BĂTAIE. Un membru PP-DD, Sebastian G., s-a ales cu capul spart şi cu un traumatism facial deschis după ce un pesedist a rupt o ulucă dintr-un gard şi l-a lovit cu ea în cap. La scurt timp după incident, toţi liderii PSD Vâlcea au intrat în silenzio stampa, supăraţii fiind că „cineva” a anunţat presa de actul huliganic al unui membru de-al lor.   

Campania electorală pentru alegerile locale a intrat pe ultima sută de metri, iar contracandidaţii din localităţile vâlcene şi-au declarat război pe viaţă şi pe moarte. Miercuri, 30 mai a.c., în oraşul Bălceşti, a izbucnit un scandal monstru între membrii PSD şi PP-DD. Cauza disensiunilor au constituit-o afişele electorale, pesediştii şi „oteviştii” lui Diaconescu acuzându-se reciproc că şi-au devastat afişajul din întreg oraşul. Certurile aprinse dintre adversarii politici au degenerat la un moment dat într-o bătaie generală, aceştia cărându-şi pumni şi picioare în faţa alegătorilor. Din păcate însă, un membru PP-DD, Sebastian G., s-a ales cu capul spart şi cu un traumatism facial deschis după ce un pesedist a rupt o ulucă dintr-un gard şi l-a lovit cu ea în cap. Imediat, la faţa locului a ajuns echipa de intervenţie din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti, care i-au găsit pe cei 15 propagandişti electorali ai PSD şi PP-DD plini de sânge şi vânătăi. „Echipa de intervenţie din cadrul Poliţiei oraşului Bălceşti a constatat că altercaţia a avut loc între două grupuri de posibili susţinători ale unor partide politice, care îşi promovau imaginea prin împărţirea de materiale de propagandă electorală, respectiv pliante, pixuri şi alte obiecte din aceeaşi categorie” – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu.

Trebuie menţionat că „otevistul” Sebastian G. este candidat la PP-DD pe lista de consilieri locali în oraşul Bălceşti, iar, în urma bătăii, el a ieşit cel mai şifonat, fiind transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde iniţial a fost diagnosticat cu traumatism facial deschis. „Sebastian G. a fost îndrumat de către poliţişti să se prezinte la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea solicitării certificatului medico-legal şi ulterior, să depună o plângere în acest sens la sediul Poliţiei oraşului Bălceşti. În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt, urmând a se stabili încadrarea juridică legală şi luarea măsurilor legale ce se impun” – ne-a mai spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Alina Teodorescu.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...