Florin Smeureanu a fost numit în funcţia de inspector general şcolar

27 Mai 2012

ÎNLOCUIRE. Numirea oficială a liberalului Florin Smeureanu în funcţia de inspector general şcolar al ISJ Vâlcea va avea loc luni, 28 mai 2012, în prezenţa prefectului de Vâlcea, Mircea Nadolu, cel ce va citi ordinul Ministrului Educaţiei.

Mult anunţatele schimbări din fruntea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea s-au produs la sfârşitul săptămânii trecute, liberalul Florin Smeureanu fiind numit în funcţia de inspector general şcolar. Acesta a ocupat până de curând funcţia de director al Grupului Şcolar „Oltchim” din Rm. Vâlcea, însă luni, 28 mai a.c., va fi numit oficial, de către prefectul Mircea Nadolu, în fruntea ISJ Vâlcea. „Priorităţile mele pe termen scurt sunt desfăşurarea în bune condiţii a bacalaureatului, pentru că vreau ca acesta să fie unul corect şi realist, precum şi o colaborare mult mai bună şi mai apropiată cu cadrele didactice din întreg judeţul. Am înţeles că doamna Ene a declarat că îşi doreşte să se continue proiectele iniţiate de ea, precum şi ce a făcut fostul Guvern. În primul rând vreau să văd care sunt aceste proiecte şi cum au fost ele puse în practică, dacă au fost, iar în al doilea rând nu ştiu ce a făcut bun fostul Guvern al României, dar nu depinde de mine dacă, spre exemplu, clasa pregătitoare va mai fi înfiinţată” – ne-a declarat noul inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Florin Smeureanu.

În privinţa inspectorului şcolar adjunct, se pare că încă nu s-a luat nicio decizie, urmând ca acest post să revină PSD-ului. Printre numele vehiculate până acum se numără Ion Gherghinaru – fostul director al Şcolii Generale Nr. 13 din Rm. Vâlcea, Adrian Bălăşel – profesor de matematică la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari” din Râmnic, dar şi Adina Dobrete - profesor învăţământ primar la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” din Râmnic şi fost inspector şcolar.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...