Cristiana Barbu a fost numită preşedinte la ANOFM

27 Mai 2012

REUŞITĂ. Recomandată de vasta experienţă în domeniu, dar şi de capacităţile sale  manageriale excepţionale, Cristiana Barbu a fost numită, la sfârşitul săptămânii trecute, preşedinta ANOFM, având rang de secretar de stat. Decizia, publicată în Monitorul Oficial vineri, 25 mai a.c., a fost dată de prim-ministrul Victor Ponta. „Este o mare provocare pentru mine, dar sunt sigură că având ajutorul colegilor, cu care deja am colaborat în tot acest timp, voi putea onora această misiune deosebit de importantă” – ne-a declarat Cristiana Barbu, preşedinta ANOFM.    

Zilele trecute, premierul Victor Ponta a demis-o pe Rodica Andronescu, liderul PDL Alba, de la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca (ANOFM), înlocuind-o cu vâlceanca Cristiana Barbu. Reamintim că, din anul 2009 şi până în prezent, Cristiana Barbu a deţinut funcţia publică de execuţie de consilier în cadrul AJOFM Vâlcea, reuşind, în această perioadă de timp, să performeze. Colegii săi de la Vâlcea au numai cuvinte de laudă la adresa ei, vorbind foarte frumos de profesionalismul şi seriozitate de care a dat dovadă, ea veghind tot timpul la buna desfăşurare a activităţii instituţiei. Trebuie menţionat că vâlceanca Cristiana Barbu are o vastă experienţă în acest domeniu, ea mai ocupând, în anul 2009, şi funcţia de director coordonator al AJOFM Vâlcea, precum şi postul de director executiv al aceleiaşi instituţii. Pe lângă toate acestea, Cristiana Barbu a mai profesat ca operator calculator, broker, agent valori mobiliare, operator şi ajutor analist programator.

Profesionalism

Proaspăta preşedintă a ANOFM, cu rang de secretar de stat, a absolvit, în anul 2006, Facultatea de Ştiinţe Economice Juridice şi Administrative din Piteşti, precum şi Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Rm. Vâlcea, ulterior ea obţinându-şi masterandul în „Teoria administraţiei publice, instituţii administrative, instituţii comunitare, dreptul finanţelor publice”. Cunoscută ca o persoană foarte dezinvoltă, comunicativă şi perspicace, Cristiana Barbu are capacităţi manageriale excepţionale, ea fiind capabilă de a conduce şi coordona, de a analiza şi sintetiza. Este un bun organizator şi are aptitudini în a identifica de soluţii pentru eficientizarea activităţii.

Ca preşedintă a ANOFM, Cristiana Barbu intenţionează să promoveze un management democratic bazat pe comunicare şi relaţionare. Ea îşi doreşte ca rezultatele provenite din activitatea ANOFM şi a structurilor sale teritoriale să fie reale şi nu aparente. „După o experienţă de 10 ani în activitatea de ocupare şi formare profesională, îmi revine sarcina politică de a conduce acest sistem naţional care gestionează problemele de pe piaţa muncii. Este o mare provocare pentru mine, dar sunt sigură că având ajutorul colegilor, cu care deja am colaborat în tot acest timp, voi putea onora această misiune deosebit de importantă. Această instituţie are menirea de a contribui esenţial la ieşirea ţării din criză, iar Guvernul României îşi pune mari speranţe în îndeplinirea obiectivelor fixate” – ne-a declarat Cristiana Barbu, preşedinta ANOFM.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...