Nicolae Sărdărescu este favorit pentru funcţia de inspector – şef al IPJ Vâlcea

PROFESIONALISM. Chiar în luna ianuarie a acestui an, la prezentarea bilanţului secţiei, chestorul Ion Stoica a ţinut să precizeze că Nicolae Sărdărescu este unul dintre cei mai experimentaţi şi performanţi poliţişti din Vâlcea, acest lucru evidenţiindu-se în munca pe care a dus-o la Horezu, aducând secţia pe primul loc în judeţul nostru.  

După plecarea chestorului Ion Stoica în funcţia de secretar general al Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), postul de inspector – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a rămas vacant. Adjunctul Marius Dascălu a preluat pentru scurt timp comanda unităţii, el preluând temporar în acelaşi timp şi atribuţiile de inspector-şef până la numirea în funcţie, prin dispoziţia ministrului MAI, a noului şef al Poliţiei Vâlcea. Aşa cum era normal, comisarul - şef Nicolae Sărdărescu este favorit pentru ocuparea funcţiei de inspector – şef al IPJ Vâlcea, el bucurându-se de simpatia şi aprecierea autorităţilor judeţene, dar şi ale conducerii MAI pentru rezultatele excepţionale obţinute în întreaga sa carieră de poliţist. Reamintim că în ultimii doi ani de zile, comisarul - şef Nicolae Sărdărescu a ocupat funcţia de şef al Poliţiei Oraşului Horezu, el fiind declarat de mai multe ori drept cel mai bun comandant al unei secţii locale. Chiar în luna ianuarie a acestui an, la prezentarea bilanţului secţiei, chestorul Ion Stoica a ţinut să precizeze că Nicolae Sărdărescu este unul dintre cei mai experimentaţi şi performanţi poliţişti din Vâlcea, acest lucru evidenţiindu-se în munca pe care a dus-o la Horezu, aducând secţia pe primul loc în judeţul nostru.

Comisarul – şef Nicolae Sărdărescu a ocupat de două ori până acum postul de inspector – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în anul 2007 şi în anul 2009. Ultima dată însă, el a fost destituit din funcţie fără un motiv anume, după ce a câştigat concursul şi şi-a surclasat fără drept de apel contracandidatul, respectiv comisarul Eugen Neaţă. Mai apoi, comisarul - şef Nicolae Sărdărescu, conform ordinului Ministrului Administraţiei şi Internelor, s-a pus la dispoziţia IPJ Vâlcea pe o perioadă de şase luni de zile, el fiind numit şef al Poliţiei Oraşului Horezu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...