Fotbalul cu prichindei a ajuns la ediţia a II-a

27 Feb 2012

La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Brezoi a avut loc cea de-a II-a ediţie a „Memorialului Vasile Constantin”, eveniment dedicat viitorilor fotbalişti ai României. Sub patronajul şi atenta organizare a fiului celui care a fost Vasile Constantin, Andrei Vasile, dar şi a antrenorului de fotbal Florin Angheluş, s-a demarat o competiţie sportivă ce se va transforma în viitor probabil într-una de răsunet, pe măsura personalităţii şi distincţiei patronului spiritual al cărui nume îl poartă acţiunile sportive fotbalistice ale micuţilor în ghete de fotbal. „A fost ideea mea să organizăm acest concurs pentru că am lucrat cu domnul Vasile Andrei şi, fiind un om deosebit, m-am gândit să-i păstrăm memoria vie. Faţă de anul trecut au fost mai multe echipe în competiţie şi totul a ieşit excepţional” – ne-a declarat antrenorul Florin Angheluş. În competiţie, rezervată categoriei de vârstă 10-11 ani, s-au înscris 10 cluburi din toate colţurile ţării: Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, din Craiova, Olimpia Drăgăşani, Şcoala de Fotbal „Răzvan Raţ”, Inter Star Sibiu, Şcoala de Fotbal „Dinicu Golescu”, din Câmpulung Muscel, FC Piteşti 2008, Colegiul Naţional „Gib Mihăescu”, din Drăgăşani, Cozia Călimăneşti,  FC Piteşti 2003 şi Oltchim Rm. Vâlcea. Trebuie remarcat că au fost prezenţi peste 150 de copii, iar moderna sală de sport din Brezoi a fost plină ochi, fiind prezenţi localnici, părinţi şi rude ale competitorilor.

Astfel, câştigătoarea competiţiei, FC „Dinicu Golescu”, din Câmpulung Muscel, a fost recompensată cu 15 treninguri, iar antrenorul a încasat un premiu special, ocupanta locului 2, Oltchim Rm. Vâlcea, a primit 15 genţi de cantonament, iar echipa medaliată cu bronz, Cozia Călimăneşti,  a primit jachete de primăvară. Ocupanta poziţiei a patra, Şcoala de Fotbal „Răzvan Raţ”, a fost recompensată cu 15 apărători, iar de la locul 5 în sus, fiecare copil a primit jambiere şi medalii.

Cum era şi normal, de la competiţie nu a lipsit nici primarul oraşului Brezoi, Robert Schell, care ne-a declarat: „Mă bucur că organizatorii s-au gândit să facă această competiţie la Brezoi pentru că noi am fost întotdeauna gazde primitoare. Iată că acum au fost 10 echipe din toată ţara care au participat la memorial, echipe de fotbal cunoscute din toată ţara. Îmi pare rău că nu a putut participa nicio echipă din Brezoi pentru că nu se încadra la categoria de vârstă, dar ne bucurăm totuşi de spectacol”.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...