A tăiat un copac şi a doborât patru stâlpi de înaltă tensiune

21 Feb 2012

Drumul Naţional 65C, între localităţile Măldărăşti şi Horezu, a fost blocat din cauza a patru stâlpi de înaltă tensiune ce au căzut pe carosabil. Totul s-a întâmplat din cauza unui bărbat din localitatea Măldărăşti care s-a grăbit să taie un copac de pe marginea drumului pentru a-şi face rost de lemne de foc. El nu s-a gândit însă că, odată tăiat, copacul va cădea chiar pe firele de înaltă tensiune. „Este vorba de un bărbat amărât din Mălădărşti care a vrut să taie o plută de pe marginea drumului pentru lemne de foc, dar şi pentru că pluta respectivă era cam în drum şi deranja. Din păcate, copacul a căzut pe firele de înaltă tensiune şi a doborât patru stâlpi. Cei de la CEZ au venit imediat şi problema se va remedia în cel mai scurt timp. Vreau să vă mai spun că, din fericire, nu a existat nicio victimă” – ne-a declarat şeful Poliţiei Horezu, comisar – şef Nicolae Sărdărescu.

Trebuie menţionat că doar şapte case au rămas fără curent electric, incidentul producându-se la capăt de linie, însă autorităţile locale asigură că problema va fi remediată până la lăsarea serii. Între timp, circulaţia rutieră a fost deviată pe DJ 676H.

P.S.: Poliţiştii din Horezu au reuşit să-l identifice pe bărbatul ce a produs incidentul. Ionel Davidescu, din Măldărăşti, riscă cel mult o amendă civilă de aproximativ 100 de milioane lei vechi pentru că a tăiat copacul fără autorizaţie şi a produs un prejudiciu mare companiei CEZ.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...