Descinderi cu mascaţi la Frânceşti

30 Ian 2012

INFRACŢIUNI. Poliţiştii vâlceni au percheziţionat locuinţele a cinci persoane din localitatea Frânceşti ce erau suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, comise în municipiul Rm. Vâlcea, oraşul Băbeni şi comuna Frânceşti, în perioada iulie – august 2011. Doar patru persoane însă s-au ales cu dosare penale, două dintre ele, doi fraţi, fiind şi arestaţi preventiv.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Rm. Vâlcea şi cei din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni, alături de mascaţii Serviciului de Intervenţie Rapidă şi Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J. Vâlcea, au descins în localitatea Frânceşti pentru a percheziţiona locuinţele a cinci suspecţi de furt. Agenţii de poliţie au fost coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea. Cele cinci persoane percheziţionate sunt suspecte că au comis mai multe furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, comise în municipiul Rm. Vâlcea, oraşul Băbeni şi comuna Frânceşti, în perioada iulie – august 2011. „Cei percheziţionaţi sunt suspectaţi că au sustras aparatura electronică din Căminul Cultural al localităţii Frânceşti, precum şi că au furat bunuri din mai multe locuinţe. Cu ocazia percheziţiilor efectuate în comuna Frânceşti, au fost identificate bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită, fapt pentru care acestea au fost ridicate. Este vorba de mai multă aparatură audio, electronică, mobilier şi unelte de uz casnic.  Din cercetări s-a stabilit că o parte din bunurile identificate şi ridicate cu ocazia descinderilor provin din comiterea mai multor infracţiuni de furt” – a declarat adjunctul inspectorului – şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, Marius Dascălu.

Din cele cinci persoane percheziţionate, doar patru s-au ales cu dosare penale, fiind cercetaţi în continuare fraţii Romeo C., de 23 ani şi Robert C., de 20 ani, precum şi fraţii Titel B., de 20 ani şi Florinel B., de 19 ani. Ei sunt acuzaţi că au comis patru fapte de furt cu un prejudiciu  total de 15.000  lei. Mai mult decât atât, Romeo C. şi Robert C. au fost iniţial reţinuţi pe bază de ordonanţă de urgenţă, magistraţii Judecătoriei Vâlcea emiţând pe numele lor mandate de arestare preventivă. În schimb, ceilalţi doi fraţi sunt cercetaţi în stare de libertate.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...