Moş Crăciun a sosit la Oltexpo

19 Dec 2011

• copii de la mai multe grădiniţe şi şcoli din judeţ au primit cadouri cu această ocazie

La Festivalul Darurilor de Crăciun de sâmbătă, 17 decembrie, copiii au fost întâmpinaţi cu cadouri, au ascultat poveşti citite de Moş, colinde şi cântece interpretate de copii de la grădiniţele şi şcolile din judeţ. „Moş Crăciun spiriduşeşte şi dăruieşte la Oltexpo" este titlul generic al primei ediţii a Festivalului Darurilor de Crăciun care s-a organizat sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 9,30, la Centrul de Congrese şi Expoziţii Oltexpo de la Seaca (Călimăneşti).

Moşul a avut o agendă foarte încărcată şi sacul plin de jucării. Copiii prezenţi în număr foarte mare (peste 300) au putut vedea spectacole de teatru, film, ateliere de creaţie, colinde, dans şi distracţie, supravegheate îndeaproape de Moş şi de asistenta lui, Crăciuniţa. Copiii, mai mari sau mai mici, au călătorit în Ţara Basmelor prin intermediul poveştilor citite de Moş. Din concurs nu au lipsit „Cel mai frumos spectacol de Crăciun", colinde şi cântece de Crăciun - susţinute de Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea - teatru de păpuşi (Hansel şi Gretel), spectacol de colinde şi folclor cu Taraful Doina Oltului, spectacolul formaţiei Concerto şi demonstraţii ale Clubului Sportiv Ioniţă Sport Center. „Spiriduşeala" a avut intrarea gratuită, iar dacă pentru copii, nelipsite au fost jucăriile şi cadourile, cei mari, părinţi şi bunici, au avut parte de vin fiert şi bunătăţi culinare.

Festivalul Darurilor de Crăciun a fost realizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar General Vâlcea, Primăriei Călimăneşti, Consiliului Judeţean Vâlcea, Teatrului Anton Pann şi al sponsorilor Călimăneşti – Căciulata S.A şi ANNABELLA.

CODRUŢA ALEXANDRU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...