Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Prostituatele refuză să măture trotuare, ele doar îl ,,fac”

• La Brezoi

Prostituatele din Brezoi refuză să facă muncă în folosul comunităţii în contul amenzilor date de poliţie pentru practicarea prostituţiei, deşi de-a lungul timpului cuantumul acestora a ajuns la două miliarde de lei vechi. ,,Fetiţele” susţin că practică cea mai veche meserie din lume şi e sub demnitatea lor să măture trotuarul ziua, după ce l-au ,,făcut” toată noaptea. Primarul spune că fetele au dreptate şi că atâta timp cât politicienii se vor prostitua fără jenă în Parlamentul României în special, prostituatele pot practica cea mai veche meserie din lume tot la vedere, fără riscul unor repercusiuni.

Primarul localităţii Brezoi, liberalul Robert Schell, are viaţă grea. Prostituatele din zonă refuză să plătească amenzile date de poliţia locală şi-i încarcă inutil bugetul pe partea de venituri. Primăria Brezoi are de încasat două miliarde de lei din amenzile date prostituatelor din zonă. Poliţia a dat amenzile, dar ,,fetiţele” refuză să le achite. Primarul Robert Schell a încercat să recupereze banii, ba prin obligarea lor la muncă în folosul comunităţii, ba prin poprire, dar ,,doamnele nopţii” s-au făcut nevăzute imediat ce ,,peştii” le-au fost arestaţi de poliţie. ,,Avem de recuperat două miliarde de lei vechi din amenzile date prostituatelor din zonă. Poliţia le-a dat amenzile, iar noi ne chinuim să recuperăm banii. Sunt banii din amenzi pe doi, trei ani, unele s-au prescris deja, alte sunt încă valabile dar încercăm să le facem dosare de insolvabilitate pentru că ne încărcăm inutil cu ele. Nu le plătesc oricum. Am încercat să recuperăm banii prin munca în folosul comunităţii, dar fără succes, deoarece doar două au acceptat să măture străzile şi să vopsească pomişorii. Majoritatea au declarat că este sub demnitatea lor  ca noaptea să facă trotuarul şi ziua să-l măture.  Unele nu vor să plătească, altele au dispărut atunci când le-au arestat ,,peştii”, iar cele cărora poţi să le faci poprire pe alocaţii sau ajutoare sociale sunt foarte puţine. Cel mai simplu e să le facem dosare de insolvabilitate, pentru că nu facem nimic menţinându-le active, oricum nu vor plăti şi ne încărcăm inutil cu ele”, a declarat Schell. Liberalul a declarat că poliţia se stresează inutil să le readucă pe calea cea bună, în condiţiile în care politicienii se prostituează pe rupte în Parlamentul României, iar cei care trebuiau să legalizeze prostituţia au dat dovadă de o falsă criză de moralitate. Primarul liberal are de încasat alte două miliarde de lei din amenzile date ţiganilor de la Valea lui Stan, pentru tăierile ilegale de lemne, o acţiune la fel de inutilă. Poliţia îşi face treaba, dar legislaţia nu produce efecte.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Olivia Pîrvu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa olivia.pirvu@voceavalcii.ro

Website www.voceavalcii.ro
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella