Doi şefi ai IPJ Vâlcea, anchetaţi de comisiile IGPR

02 Mar 2011

DEFICIENŢE. O anchetă a comisarilor IGPR a scos la iveală mari deficienţe în activitatea şefului Poliţiei Municipale a Râmnicului, Ion Preda, dar şi a şefului Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, comisar Virgil Stanciu.

Şeful Poliţiei Municipale Râmnicu Vâlcea, comisar Ion Preda, şi şeful Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, comisar Virgil Stanciu, vor fi anchetaţi, se pare, de Comisia de Disciplină a Inspectoratului General al Poliţie Române (IGPR) din cauza lipsei de rezultate, dar şi a deficienţelor găsite în activitatea lor. Totul a pornit de la un calificativ mic, dat de conducerea IPJ Vâlcea pentru deficienţe grave găsite în activitatea lor din anul 2010, în urma evaluărilor anuale. Nemulţumiţi, comisarii Ion Preda şi Virgil Stanciu au contestat calificativul primit şi, fiind cadre de comandă, contestaţiile lor au fost soluţionate de o comisie a IGPR. Astfel, din câte se pare, inspectorii IGPR au constatat şi ei că există grave deficienţe în activitatea celor doi, decizând să menţină calificativele. Mai mult decât atât, în urma controlului, comisarii Preda şi Stanciu s-au ales şi cu o judecată a Comisiei de Disciplină a IGPR, aceasta urmând a avea loc cât de curând, iar gurile rele spun că se va lăsa cu demiteri. „Ceea ce vă pot spune este că într-adevăr cei doi au primit calificativul „bine” la evaluarea anuală şi au contestat rezultatul. Comisia venită de la Bucureşti a constatat că deficienţele sunt reale şi că s-a dat calificativul corect şi l-au menţinut” – ne-a declarat inspectorul-şef al IPJ Vâlcea, chestorul Ion Stoica.

La bursa zvonurilor, însă, se aude că scandalul tinde să ia amploare în sânul IPJ Vâlcea. Asta pentru că, Ion Preda şi Virgil Stanciu nu au stat cu mâinile în sân şi, dorind să se răzbune, i-au făcut numeroase plângeri şefului IPJ Vâlcea, chestorul Ion Stoica.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...