Adrian Năstase îşi lansează cartea “Codul Zambaccian 3 - Toate pânzele jos!”

09 Feb 2011

• Vineri, la Biblioteca Judeţeană Vâlcea

EVENIMENT. După lansarea volumului, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, se va întâlni cu membrii social-democraţi vâlceni.

Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea va fi, la sfârşitul acestei săptămâni, gazda lansării de carte a deputatului PSD, Adrian Năstase. Manifestarea are loc la ora 10.00 în sala de conferinţe a bibliotecii, acolo fiind aşteptate să participe personalităţi politice şi culturale. Intitulată „Codul Zambaccian 3, Toate pânzele jos!”, cartea se vrea a fi o reunire a editorialelor publicate de fostul prim-ministru al României în Jurnalul Naţional în perioada 10 septembrie 2008 – 25 august 2010. Cartea continuă seria de editoriale începută în ianuarie 2005, în texte fiind descrisă o epocă marcată de alegerile pentru Parlamentul României, Parlamentul European sau pentru Preşedinţie, dar şi de criza economică şi socială. Aprecierile de până acum ale criticilor s-au dovedit a fi bune, ei afirmând că volumul se citeşte cu foarte mare interes. Înaintea acestui volum, au mai apărut două volume: „Codul Zambaccian” şi „Codul Zambaccian. Termo-panem et circenses”. „«Toate pânzele jos!» nu se doreşte o continuare a lui  Radu Tudoran, «Toate pânzele sus!». Nici n-ar fi fost posibilă, azi n-am fi avut ce povesti, fără flotă. Nu e nicio pledoarie pentru nudism şi niciun îndemn la coborârea tablourilor de pe simeze. Nu e vorba nici despre pânzele de păianjen, pe care ar trebui să le curăţăm de pe pereţii care ne înconjoară. Nici de privirile împăienjenite care nu ne permit să privim cu optimism viitorul. E pur şi simplu,  povestea unei nave aflate în derivă, mergând decis spre nicăieri. Nava aceasta, aţi ghicit, e România” – susţine deputatul Adrian Năstase.

Trebuie menţionat că, vineri, 11 februarie 2011, după lansarea cărţii, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, se va întâlni cu membrii social-democraţi vâlceni.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...