Citeşte aici povestea tristă a familiei Sandu! Copiii supravieţuitori plâng în spital după părinţii lor. Haideţi să le dăm o mână de ajutor!

04 Iul 2013

Graphic1

UPDATE 19.00: Trupurile neînsufleţite ale celor trei membri ai familiei Sandu, ce au murit în tragicul accident de pe Autostrada Soarelui, au fost aduse la capela Cimitirului Cetăţuia din Râmnicu Vâlcea, unde s-a ţinut o slujbă în memoria lor. Trebuie să menţionăm că, înmormântarea va avea loc sâmbătă, 6 iulie, la Cimitirul Cetăţuia.

Vâlcea plânge moartea familiei Sandu, o familie model, care şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic pe Autostrada Soarelui. Acum, rudele şi prietenii lor încearcă să găsească resursele financiare pentru a-i înmormânta pe cei doi tineri şi pe unul dintre gemenii lor, dar şi pentru a-i ajuta pe ceilalţi doi copii care au supravieţuit tragicului accident rutier.

Prietenul cel mai bun al părintelui Marius Sandu este chiar preşedintele Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Vâlcea, Ovidiu Udrescu, şi ne-a mărturisit că a deschis un cont pentru această cauză. „Pentru sprijinul familiei colegului nostru Sandu Marius, decedat împreună cu soţia şi unul dintre copii, a fost deschis contul RO86CRDZ028A039860479001, deschis la MKB Nextebank pe numele Asociaţiei pentru Apărarea Drepturilor Tinerilor Vâlcea. Ceilalţi doi copii supravieţuitori, aflaţi în spital, au nevoie de sprijin” – a anunţat Ovidiu Udrescu.

Soţia preotului, însărcinată în două luni

După producerea tragicului accident au început să apară tot felul de informaţii despre familia Sandu. Din câte se pare, soţia preotului Marius Sandu era însărcinată în două luni şi odată cu ea a murit şi pruncul. Cei doi soţi îşi doreau o familie numeroasă, iar pe lângă copiii pe care îi aveau şi pe lângă cel ce era pe drum, ei mai doreau să înfieze doi copii. „Mereu îmi spunea că cel mai mare bine din lume este să creşti un copil abandonat sau care a rămas fără părinţi. El voia să înfieze doi copii, dar acum doi dintre copiii lui au rămas orfani… Este o adevărată tragedie… Din ultimele informaţii pe care le am de la Bucureşti, cei doi copii care au supravieţuit au ieşit de miercuri din comă. Fetiţa este în afara oricărui pericol, iar băieţelul, David, pentru că cel care a murit este Casian, este stabilizat. Întreabă tot timpul de părinţii lor şi plâng pentru că vor să-i vadă. Medicii plâng pe capete în spital, impresionaţi de cazul acestei familii” – ne-a mai spus Ovidiu Udrescu, cel mai bun prieten al preotului Marius Sandu, cel ce a pierit tragic în accident alături de soţia sa şi unul dintre gemeni.

FJT Vâlcea va iniţia o campanie umanitară care va purta numele preotului Marius Sandu

Puţini ştiu faptul că preotul Parohiei Titeşti, Marius Sandu, era şi vicepreşedinte al Fundaţiei Judeţene pentru Tineret Vâlcea. El a început o campanie umanitară de ajutorare a familiilor nevoiaşe şi a copiilor orfani, campanie pe care  prietenul său Ovidiu Udrescu vrea să o continue şi să-i dea numele lui. „Vom continua campania umanitară a lui Marius şi, mai mult, vom înfiinţa o bursă ce-i va purta numele, o bursă pentru copilul unei familii amărâte. Marius avea un suflet mare şi de multe ori cumpăra haine şi alimente din banii săi şi le dona nevoiaşilor, fără a-şi dezvălui identitatea. Este mare păcat de ce s-a întâmplat!…” – a conchis Ovidiu Udrescu, preşedintele FJT Vâlcea, un râmnicean cu dragoste pentru concetăţenii săi.

CLAUDIA STANCIU

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...